FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Dvojno zmagoslavje v Mednarodni ligi

Selekciji do 15 in 17 let sta opravili s tretjo tekmo v letošnji Mednarodni ligi – Lyoness European Juniors League. Proti vrstnikom iz graškega Sturma so Domžalčani osvojili poln izkupiček, veliko težje delo pa so imeli varovanci Tomija Broniča, ki so morali za zmago kar trikrat povesti.

Nace Koprivnik

Prvi polčas se je končal z neodločenim izidom 1:1, gola pa sta dosegla Anis Jašaragić za Domžale in Thomas Fink za goste. V drugem delu so znova povedli domači, za katere je zadel najboljši strelec ekipe Nace Koprivnik. Domžalčani so si v nadaljevanju pripravili še nekaj lepih priložnosti, vendar niso uspeli povišati vodstva. Gostje so to izkoristili in izenačili z zadetkom Dominika Wurzingerja. Vodilno moštvo Lige U15 – zahod se ni predalo in na koncu je za drugo zmago v Mednarodni ligi z drugim golom na tekmi poskrbel Koprivnik.

 

V nasprotju s starejšimi dečki so kadeti povsem nadigrali goste iz Gradca. Varovanci Dejana Dončića so prevladovali od prvega do zadnjega sodnikovega piska in slavili visoko zmago s 6:0. Dva gola je dosegel Luka Šušnjara, po enkrat pa so bili uspešni Marcel Kene, Žan Žužek, Kristjan Štaba Pečnik in Jernej Horvat. Na lestvici se s polnim izkupičkom lahko pohvalita le ekipi Domžal in Olimpije.

 

Več o mednarodni ligi Lyoness European Juniors League si lahko preberete tukaj…

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB