FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Hribarjev memorial 2017

Tako, kot vsako leto je NK Domžale tudi letos organiziral nogometni turnir za selekcijo U8 (letnik 2009 in mlajši), ki je potekal v soboto 3.6.2017 na umetni travi v Domžalah.
Turnir je posvečen nekdanjemu predsedniku NK Domžal, pokojnemu Antonu Hribarju, ki je natanko pred 21 leti zapustil ta svet.

Turnirja se vsako leto udeležijo otroci večinoma iz sosednjih klubov: NK Dob, NK Ihan, NK Radomlje, NK Kamnik, NK Vir in NK Komenda. Letošnjega turnirja so se udeležili tudi vrstniki iz NK Kočevja. Turnir je posvečen v spomin nekdanjemu pridnemu, poštenemu in nogometnemu zanesenjaku, ki je postavil temelje današnjemu klubu in je že kar nekaj časa uveljavljen, ne samo v Sloveniji, temveč tudi v širši regiji, kakor tudi v Evropi. Rezultati tekmovanja niso bili v ospredju. Namen tekmovanja je bil spomin na bivšega športnega delavca , ter druženju in spoznavanju novih prijateljev in tovarišev.

Pred samo otvoritvijo je Tonetov prijatelj in soigralec v mlajših letih g. Matjaž Brojan (novinar , publicist, zgodovinar, pisatelj, rezbar, ... ) v svojem nagovoru lepo opisal lik in delo bivšega predsednika Nogometnega kluba Domžale.
Posebno noto ob otvoritvi turnirja, so dali člani domžalskega pihalnega orkestra (V orkestru igra tudi Tonetov sin Jernej op.p.), ko so na igrišču zaigrali lepe melodije, ter tako poželi bučen aplavz prisotnih.

 DSC9260

Točno ob 09.00 uri se je turnir uradno začel. Deset ekip razdeljenih v dve skupini se je po zelo vročem in soparnem vremenu do pozno popoldanskih urah podilo za žogo. Med ekipami je domžalska selekcija U8 s tremi ekipami branila čast in ime NK Domžal. Po odigranih tekmah v skupinah so ekipe, ki se niso uvrstile v nadaljnje tekmovanje, dobile spominske medalje na ta dogodek, ter domov odšli srečni in veseli.
V nadaljnje tekmovanje, oziroma v polfinale, so se poleg NK Ihana uvrstile tudi vse tri domžalske ekipe selekcije U8 ki jo vodi in trenira Milenko Spasić. Pri tem sta mu pomagala Jaka Krajnik in Peter Deisinger.
Na koncu so vse tri domžalske ekipe osvojile prva tri mesta in tako poskrbele za popoln uspeh domžalske selekcije U8.
Pokale in medalje za osvojena mesta so podelili Tonetov sin Jernej, ter vnuka Lan in Nejc. Miletovi varovanci z medaljami okoli vratu in pokali dvignjenimi v zrak so se neutrudno nastavljali fotoaparatom, ter tako izkazali svoje veselje za vloženi trud in napor v tem sobotnem dnevu.

Domžalsko selekcijo U8 je zastopalo vseh trideset članov, kolikor jih je na seznamu te selekcije.

KONČNA UVRSTITEV NA TURNIRJU:

1. DOMŽALE 1
2. DOMŽALE 2
3. DOMŽALE 3
4. IHAN

Besedilo: Trener in vodja selekcije U8 - Milenko Spasić
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB