FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

U11: Prvaki Minimasters Slovenija 2017

Z letošnjo sezono smo se vključili v ligo Minimasters Slovenija s selekcijo U11, kjer smo v družbi najboljših slovenskih šol nogometa, kot so NK Maribor, NK Mura, NK Celje in NK Olimpija preprečljivo osvojili naslov prvaka lige Minimasters Slovenija 2017.

FullSizeRender 1

V osnovi je bila liga ustanovljena, da se otroci letnika 2006 lahko medsebojno primerjajo kot igralci, odigrajo kakovostne tekme, se individualno razvijajo v vseh elementih nogometne igre, družijo in sklepajo medsebojna prijateljstva.
V končnem seštevku smo po končanih 10. turnirjih, kjer so vse ekipe pomerile med seboj, prepričljivo osvojili prvo mesto z več kot 13 točkami prednosti.

minim 02

Še bolj veseli dejstvo, da smo v ligi dosegli največ golov (76) in jih prejeli najmanj (30), kar je rezultat dobro uravnotežene ekipe v obeh fazah nogometne igre. Predvsem si ekipa zasluži čestitke za dobre predstave, kjer so igralci prikazali odlično igralno sposobnost, dobro tehnično-taktično znanje, veliko željo po zmagi, tekmovalnost in nadarjenost, kar je pripeljalo do tega, da so postali prvaki lige.

Vse to dokazuje, da se v Domžalah razvija odlična generacija igralcev letnika 2006. Za nas trenerje in igralce mora biti vse to še dodatna motivacija za delo, kjer bodo lahko svojo nadarjenost in kakovost še naprej razvijali in tako postali odlični mladi športniki in nogometaši.

IMG 2898

Na zaključni podelitvi so si posebno priznanje zaslužili štirje posamezniki, ki so bili uvrščeni v naj ekipo lige Minimasters Slovenija: Ivano Čančar, Matic Pivk, Gabriel Sojer in Tej Benedičič Bizjak.

Seveda si pohvalo zaslužijo prav vsi, ki so prispevali k ekipnemu uspehu in to so: Gašper Štiftar, Gaber Gjerjek, Luka Gligorič, Maj Hodžič, Ivano Čančar, Tej Benedičič Bizjak, Gabriel Sojer, Aleksander Rakun, Belmin Kočan, Luka Cerar, Anže Kuhar, Miha Piškur, Matic Pivk, Luka Mlakar, Erazem Ručman in Tim Mišvelj. Čestitke!

Besedilo: Žiga Kmetič in Dejan Pivk - trenerja U11

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB