FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžalčani blestijo tudi v reprezentanci U17

Slovenska kadetska reprezentanca je pripravila eno največjih presenečenj v prvem delu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2013. Potem, ko je na prvi tekmi igrala neodločeno 0:0 proti Grčiji, je v drugem kolu z 1:0 premagala Francijo in ima odprta vrata za osvojitev prvega mesta v skupini 5 in uvrstitev v nadaljnje tekmovanje. Za uresničitev tega cilja bo potrebno v soboto v Sarajevu osvojiti vsaj točko proti Bosni in Hercegovini. Velik delež k odličnim rezultatom je prispevala tudi osmerica članov Nogometnega kluba Domžale, ki so v selekciji selektorja Boruta Jarca.

slofra

Žan Kumer, Matic Zupanc, Jon Gorenc Stankovič, Alen Ožbolt, Anže Iglič, Jan Repas, Anže Pišek in Marko Šola so reprezentanti do 17 let domžalskega kluba. Poleg omenjenih je v strokovnem vodstvu tudi Dejan Dončić, vodja Mladinskega nogometnega centra Nogometnega kluba Domžale, ki opravlja vlogo trenerja. Na uvodni tekmi proti Grčiji je zaigralo pet članov našega kluba in sicer Žan Kumer, Matic Zupanc, Jon Gorenc Stankovič, Alen Ožbolt, Jan Repas.

slofra1

Tudi na tekmi proti Franciji so priložnost dobili isti igralci Nogometnega kluba Domžale. Mladi upi so se s pravim pristopom in disciplinirano igro odlično kosali z zelo dobrimi galskimi petelini, Sloveniji pa je zmago prinesel najboljši strelec 1. slovenske kadetske lige Alen Ožbolt, ki je bil uspešen z bele točke.

slofra3

V soboto varovance selektorja Boruta Jarca čaka še zadnja tekma proti domači Bosni in Hercegovini na znamenitem stadionu Koševo. V nadaljnje tekmovanje bosta napredovali dve moštvi, tako da našim mladim upom zadostuje tudi neodločen izid. Reprezentanci in našim fantom želimo dobro tekmo in uvrstitev v naslednje kolo kvalifikacij.

Tekst: Grega Krmavnar in Mile Stanković
Foto: Marija Zupanc in Petra Gorenc

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB