FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

MNC: Kadeti in starejši dečki znova uspešni

Nove ligaške preizkušnje so včeraj odigrale tri selekcije Mladinskega nogometnega centra, ki nastopajo pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. Mladinci in kadeti so gostili Gorico, starejši dečki pa Interblock. Do novih treh točk sta prišli obe mlajši zasedbi, mladinci pa so žal morali priznati premoč svojim nasprotnikom, potem ko so zadetek prejeli povsem v izdihljajih srečanja. 

U19:
Domžale – Gorica 2:3 (Jašaragič 24', Stare 48'; Štrukelj 6', Panič Nardin 23', Zavnik 92')
Domžale: Stojković, Femec, Božič, Guček, Zupančič, Gutić, Urbančič, Svetlin, Tubić, Jašaragič, Stare. Igrala sta še: Gregorin, Cimirotić. 

Najstarejša selekcija v Mladinskem nogometnem centru s tem nesrečnim porazom še naprej ostaja pri osvojenih treh točkah, s katerimi se nahaja na desetem mestu najmočnejše mladinske nogometne lige v Sloveniji. Nov obračun jih čaka prihodnjo nedeljo, ko se bodo v Kranju pomerili s Triglavom

U17:
Domžale – Gorica 1:0 (Žinič 61')
Domžale: Mihelak, Stupar, Valenčak, Dajčman, Makovec, Markuš, Pantelić, Čož, Ciglar, Nikolovski, Čeh. Igrali so še: Žinič, Kancilija, Medle.

Kadeti so se z drugo zaporedno zmago povzpeli na četrto mesto 1. slovenske kadetske lige, po treh tekmah pa imajo sedem točk. V prihodnjem kolu se tudi kadeti podajajo v Kranj, kjer jih čaka tamkajšnji Triglav.

U15:
Domžale – Interblock 4:1 (Panić 11', Kranjec 48', 59', Milinovič 70'; Hafner 23')
Domžale: Malnar, Resnik, Makovec, Žiberna, Kostanjšek, Žavbi, Pogačar, Bandur, Panić, Lun, Kmetič. Igrali so še: Urbanija, Milinovič, Kranjec, Strajnar, Povše.

Domžalska zasedba starejših dečkov ima po petih odigranih srečanjih osem točk, s tem izkupičkom pa se nahaja na petem mestu ligaške lestvice. Prihodnji vikend se bodo mladi Domžalčani pomerili z ekipo Jadran Železničar iz Krvavega Potoka. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB