FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: V 3. krogu stoodstotni izkupiček

V soboto, 6.10.2012, so nogometaši Domžal stari do 9 let gostili 3. krog svoje skupine MNZ Ljubljana. Vreme je bilo krasno, zato je tribuna pred igriščem z umetno travo v Športnem parku pokala po šivih. Škoda, da v klubu nimamo ''premičnega bara'' za takšne dogodke, saj bi z jutranjimi kavami hitro zaslužili za drese mladih nogometašev. Šalo na strani, tekmovanje je bilo namreč resno in napeto.

Domzale mala-jpg

Fantje Nogometnega kluba Domžale so turnir začeli s tekmo proti ekipi Ilirije 1911. Čeprav je gostujoče moštvo zadnjeuvrščeno v 3. skupini, so se naši fantje z nasprotnikom kar namučili. V prvem polčasu so imeli veliko priložnosti, žoga pa je po nekaj dobrih strelih naših fantov končala v kotu. Tako so s kota poslali nekaj odličnih predložkov pred gol in končno jim je enega od njih uspelo tudi izkoristiti za vodstvo z 1:0. V drugem polčasu se je nadaljevala zaprta igra nasprotnikov, ekipa Domžal pa je uspela še dvakrat zatresti mrežo za končno zmago s 3:0.

Drugo tekmo so nogometaši Domžal igrali proti Olimpiji, ki je našim fantom najbolj izenačen nasprotnik v skupini. Domžlčani so s kombinatorno igro in točnimi podajami dobro začeli tekmo. Kmalu po začetku pa je igralec Olimpije z dolgim predložkom pred gol presenetil našega vratarja in odbita žoga je obtičala v vratih Domžal. Domačini so se po nesrečnem zadetku hitro zbrali in kmalu, po lepi kombinaciji treh igralcev, izid izenačili. V prvem polčasu so imeli še nekaj lepih priložnosti, enkrat pa jim je uspelo tudi zadeti. V drugem polčasu sta obe moštvi prikazali dobro igro, vendar zadetkov nismo videli. Končni izid tekme je bil 2:1 v korist Domžalčanov.


Na tretji tekmi proti Črnučam so nogometaši Domžal prevladovali na igrišču. Že v prvem polčasu so razorožili nasprotnike in s serijo zadetkov povedli kar s 4:0. V drugem polčasu so nadaljevali z dobro igro in dosegli še štiri zadetke. Nogometaši Črnuč so se veselili le enkrat, po lepem zadetku iz prostega strela. Izid tekme je bil tako kar 8:1 v korist domačih.

Domžale B – Ilirija 1911 B 3:0 (Strelci: Val Kmetič, Maks Pogačar in Luka Letnar)
Olimpija Ljubljana – Domžale B 1:2 (Strelca za Domžale: Jure Žavbi in Val Kmetič).
Domžale B – Črnuče 8:1 (Strelci za Domžale: Luka Letnar 2, Val Kmetič, Tim Miladinović, Sven Lukas Povše, Gašper Bojko, Gregor Piškur, Žan Luka Lubi).


Tekst: Toni Rems
Foto: Sandi Letnar in Sedo Rošić
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB