FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladinci in kadeti do zmage proti Krki

Novi ligaški preizkušnji sta že danes odigrali mladinska in kadetska selekcija, ki sta se tokrat odpravili na gostovanje v Novo mesto. Obe domžalski zasedbi sta prikazali dobri predstavi, na koncu pa vknjižili novi zmagi, s katerimi sta se odlično vrnili po dvotedenskem reprezentančnem premoru.

Naprej sta se na novomeškem stadionu Portovali pomerili kadetski zasedbi, do visoke zmage pa so prišli mladi Domžalčani, ki so proti dolenjskim vrstnikom dosegli kar štiri zadetke in slavili z 1:4. Varovanci Dejana Dončića so na svoji deveti tekmi vknjižili že sedmo zmago, z 22 točkami pa zanesljivo zasedajo prvo mesto v najmočnejši kadetski nogometni ligi. Pomembne tri točke so osvojili tudi mladinci, ki so pod vodstvom Darka Birjukova pripravili preobrat, z zadetkoma ob koncu tekme pa prišli do zmage z 1:2. Najstarejša starostna selekcija v Mladinskem nogometnem centru je vknjižila tretjo letošnjo zmago, z desetimi osvojenimi točkami pa mladinci sedaj zasedajo deveto mesto v ligaški konkurenci.

U19:
NK Krka - NK Domžale 1:2 (Kuhar 54'; Tubić 86, Cimirotić 92')
NK Domžale: Stankovič, Femec, Radovanović, Guček, Urh, Tubić, Božič, Gnezda Čerin, Urbančič, Kolobarić, Jašaragič. Igrali so še: Svetlin, Stare, Cimirotić.
Zapisnik >>>

U17:
NK Krka - NK Domžale 1:4 (Škedelj 49'; Repas 40', Panić 62 in 68, Čeh 63)
NK Domžale: Dajčar, Stupar, Valenčak, Dajčman, Makovec, Sojer, Pantelić, Žinič, Nikolovski, Repas, Čeh. Igrali so še: Panić, Ciglar, Markuš, Kepic, Maučec.
Zapisnik >>>

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB