FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Odličen jesenski del neporažene selekcije U13

U13

V preteklem tednu so igralci, ki branijo barve selekcije U13, zaključili s prvo polovico prvenstvenega dela tekmovanja v 1. MNZ ligi starostne kategorije U13. Ekipa je pod vodstvom Čazima Šabotića s pridom izkoristila izkušnje, ki jih je z nastopi v tej ligi pridobila v lanski sezoni, ko so bili igralci primorani igrati tekme z leto starejšimi nasprotniki. Prvenstvo je namreč po jesenskem delu zaključila na prvem mestu in z izjemnim stoodstotnim izkupičkom. Igralci na enajstih tekmah vknjižili prav toliko zmag, ob tem pa igrali všečen in napadalen nogomet, kar potrjuje tudi dejstvo, da so mladi fantje dosegli kar 68 doseženih zadetkov. Tudi v obrambnih nalogah so igralci znali prevzeti odgovornost, kar je, ob dobrih posredovanjih obeh naših vratarjev, nasprotnikom povzročalo obilo težav. Tekmeci so domžalsko mrežo uspeli zatresti le sedemkrat, le na eni tekmi pa prejeli več kot en zadetek. Poleg tega, da so mladi domžalski fantje zbrali največ točk, imajo po jesenskem delu tudi najboljšo gol razliko v ligi - 68:7.

Zadnjič so fantje sklonjenih glav igrišče zapustili meseca avgusta, ko je bila v finalnem obračunu turnirja v Sežani od njih boljša selekcija italijanskega prvoligaša Udineseja. Od takrat pa mladi nogometaši beležijo izjemen niz zmag, ki ga moštvo želi podaljševati iz tekme v tekmo, poudarjata trenerja Čazim Subotić in Jaka Krajnik.

Tekmovanje pod okriljem MNZ Ljubljana se bo nadaljevalo v začetku prihodnjega leta, do takrat pa bodo člani selekcije U13 nastopali na tekmah Zimske lige v Ljubljani. Tekmovanje poteka ob koncih tedna, igra se na velikem igrišču, na katerem na vsaki strani nastopa po 11 nogometašev. Odlične igre iz prvenstva so naši fantje uspešno prenesli tudi na igrišča v bežigrajski Jami, kjer po šestih odigranih tekmah zasedajo vrh prvenstvene lestvice. Ob izjemni gol razliki 19:0 so mladi Domžalčani slavili kar šestkrat in imajo tako maksimalen točkovni izkupiček.

Besedilo: Jaka Krajnik & Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB