FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U13 navdušuje tudi v zimski ligi

Selekcija U13 še naprej niza odlične rezultate. V zimski ligi, ki jo v tej sezoni organizira Nogometni klub Olimpija, je v nedeljo odigrala svojo zadnjo tekmo jesenskega dela, na ta način pa so mladi Domžalčani sklenili izredno uspešno koledarsko leto 2017. Varovanci trenerja Ćazima Šabotića in njegovega pomočnika Jake Krajnika po polovici prvenstva namreč zasluženo zasedajo prvo mesto na ligaški lestvici, s čimer so še nadgradili uspeh iz 1. MNZ lige. 

U13

Rumeni so na devetih tekmah kar devetkrat slavili, ob tem pa doslej sploh še niso prejeli nobenega zadetka. Trener Šabotić je igralno minutažo enakovredno razdelil med vse nogometaše, slednji pa so v tej polovici sezone prikazali dobre predstave in precej napredovali v svojem nogometnem znanju. Poleti so denimo osvojili mednarodni turnir v Fažani na Hrvaškem, bili druga na mednarodnem turnirju v Sežani, kot rečeno, pa je ta starostna selekcija Mladinskega nogometnega centra navduševala tudi v 1. MNZ ligi, kjer je jesenski del sklenila brez poraza. Za svoje predstave si mladi fantje nedvomno zaslužijo vse pohvale, prav tako pa tudi njihova trenerja Ćazim Šabotić in Jaka Krajnik, ter vsi starši, ki so s športnim in korektnim navijanjem prispevali svoj delež k dobrim rezultatom. 

Besedilo: Milenko Spasić
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB