FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U10 do zmage na turnirju v Škofji Loki

Selekcija U10 se je v nedeljo, 3. decembra, udeležila zimskega turnirja v Škofji Loki. Mladi Domžalčani so pod vodstvom trenerjev Dejana Pivka in Žige Kmetiča nastopili z dvema ekipama, na koncu pa se veselili prvega in tretjega mesta.

IMG d5a7f

Ekipa A, za katero so nastopili Jaka Cencelj, Nik Belović, Alis Mesić, Teo Adrović, Taj Jevnikar, Pino Žeželj, Matt Zver, Jon Fortuna, Miha Omahen in Rocco Tatarovac, je v skupinskem delu ugnala Medvode (1:0), Lesce (1:0) in Brda (4:0), ekipa B, ki so jo sestavljali Edin Vukalić, Martin Zajc, Vid Prosen, Tian Centa, Miha Žmaucar, Rok Kreslin, Tine Gračnar, Edis Duranović, Nik Tomažič in Ajdin Nuhanović, pa je najprej remizirala s Črnučami (0:0), nato pa premagala Vir (3:0) in Škofjo Loko (5:0). V izločilnih bojih sta nato obe zasedbi zasluženo prišli do polfinala, kjer je ekipa A premagala Olimpijo (2:1), ekipa B pa izgubila proti Slovenski Bistrici (1:2). V boju za tretje mesto so nato naši fantje še enkrat premagali Olimpijo (3:2), ekipa A pa je v velikem finalu zasluženo ugnala Slovensko Bistrico (5:4) in se veselila prvega mesta na turnirju.

V najboljšo šesterico turnirja so bili izbrani kar štirje domžalski nogometaši: Jaka Cencelj, Nik Belović, Alis Mesić in Edin Vukalić.

20171203 191200

20171203 191336

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB