FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mladinci začeli s pripravami na spomladanski del sezone

S pripravami na spomladanski del sezone so v teh dneh začeli tudi mladinci Nogometnega kluba Domžale. Na skupnem treningu se je moštvo zbralo pod vodstvom trenerja Darka Birjukova, ki je razkril načrt v tem pripravljalnem obdobju: "Imamo dovolj časa za optimalno pripravo na izzive, ki nas čakajo v spomladanskem delu sezone. Fantje so prišli dobro pripravljeni, tako da bodo lahko hitro začeli z izpolnjevanjem zastavljenih nalog. V šestih tednih bomo odigrali šest prijateljskih tekem, čakajo nas tudi krajše priprave v hrvaški Istri. Verjamem, da bomo dobro izkoristili to obdobje in da bomo spomladi zelo uspešni."

Začetka priprav se je razveselil tudi kapetan Domen Božić: "Po koncu jesenskega dela sem se malce spočil, saj je bilo za nami fizično in psihološko zahtevno leto. Po tednu dni premora sem že začel z individualnimi pripravami, saj sem želel na prvi zbor priti dobro pripravljen."

Več v videu. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB