FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kadeti izgubili proti nemškemu Bayernu (FOTO)

Kadetsko moštvo Domžal je včeraj odigralo prijateljsko srečanje z vrstniki iz bavarskega velikana Bayerna. V novem trening centru v Münchnu, kjer domujejo mlajše selekcije tega najuspešnejšega nemškega moštva, so do zmage prišli gostitelji, ki so po odličnem začetku mlade Domžalčane premagali z rezultatom 6:0. Kljub vsemu so varovanci Dejana Dončića prikazali zelo borbeno predstavo in se predvsem v drugem polčasu dobro kosali z nogometaši Bayerna. 

Prijateljska tekma:
Bayern - Domžale 6:0
Domžale: Baš, Stupar, Valenčak, Dajčman, Makovec, Cimirotić, Svetlin, Repas, Čeh, Ciglar, Žinič. Igrali so še: Maučec, Peterka, Sojer, Markuš, Medle, Panić, Kepic.

Dejan Dončić, trener kadetov NK Domžale: "Prvi polčas smo odigrali zelo slabo, brez energije in želje po uspehu. Prisoten je bil prevelik strah in preveliko spoštovanje nasprotnika. Prvi zadetek smo tako prejeli že v 1. minuti tekme, podobno pa smo igrali skozi celoten prvi del. V nadaljevanju smo začeli bolje, imeli nekaj dobrih priložnosti in bili enakovreden nasprotnik. Lahko rečem, da sem zadovoljen z drugim polčasom, vseeno pa je bila to izredno lepa in koristna izkušnja za nogometaše in strokovno vodstvo."

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB