FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U10 slavila v Zimski ligi 2018

V zimskem obdobju je v Domžalah za kategorijo letnika 2008 potekala zimska liga, ki se jo je udeležilo devet ekip - NK Triglav, NK Brinje Grosuplje, NK Ivančna Gorica, NK Arne 69, NK Olimpija, NK Škofja Loka, NK Rudar Trbovlje ter NK Domžale A in NK Domžale B.

IMG 4381

Vsaka ekipa je v ligi odigrala 24 tekem in se z vsakim nasprotnikom pomerila po trikrat. Ob zanimivih in napetih igrah so mladi nogometaši pokazali veliko znanja, sposobnosti in dobrih nogometnih potez. Na koncu tekmovanja je ekipa NK Domžale A suvereno osvojila 1. mesto, 2. mesto so osvojili mladi nogometaši Olimpija, na 3. mesto pa se je zavihtela Ivančna Gorica.

Ob zaključku zimske lige je potekala tudi podelitev nagrad najboljšim posameznikom. Trenerji so za najboljšega nogometaša zimske lige izbrali Nika Belovića, ki je zastopal ekipo NK Domžale A. Naziv najboljšega strelca je osvojil Edis Duranović, ki je za ekipo NK Domžale B dosegel kar 21 zadetkov.

lestvica

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB