FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U13 do dvojne zmage na turnirju v Kamniku

Selekcija U13, razdeljena v dve ekipi, je med vikendom sodelovala na turnirju v Kamniku. Mladi Domžalčani so prikazali odlične igre, na koncu pa so se pod vodstvom trenerja Čazima Šabotića veselii prvega in drugega mesta v šestnajstčlanski konkurenci. 

IMG 0161

Prvega mesta se je na koncu veselila ekipa Domžale modri, ki je v finalu po izvajanju kazenskih strelov s 4:3 ugnala svoje moštvene kolege. Dvojni uspeh sta dopolnila Matic Sotlar, ki je osvojil naziv najboljšega nogometaša turnirja, in Kristjan Bandur, ki je dosegel največ zadetkov. "Fantje so prikazali odlične predstave in nadgradili dobro delo na treningih. Naši navijači so lahko uživali v zelo zanimivih srečanjih, na koncu pa smo se vsi skupaj veselili dvojne domžalske zmage," je po turnirju dejal trener Čazim Šabotić.

IMG 0157

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB