FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dva nova lepa uspeha selekcije U8

Selekcija U8 našega Mladinskega nogometnega centra je pod vodstvom trenerja Mileta Spasića in njegovega pomočnika Tomija Semprimožnika v zadnjih tednih dosegla dve zelo dobri uvrstitvi.

IMG 20180304 184355

Prejšnji mesec je najprej sodelovala na turnirju v Kamniku, kjer je zasluženo osvojila prvo mesto. V konkurenci dvanajstih ekip so mladi Domžalčani brez poraza napredovali v izločilne boje, kjer so v finalu nato premagali Olimpijo.

Domžalski malčki so odličen uspeh dosegli tudi na zaključku zimske lige, kjer so osvojili končno drugo mesto. Gre za tekmovanje, ki vsako sezono poteka od novembra do marca v Ljubljani, letos pa se ga je udeležilo dvanajst ekip, ki so odigrale po šestnajst tekem. Ekipe, ki so po rednem delu tekmovanja zasedle prvih šest mest, so se borile za naslov prvaka. Ekipa A je po rednem delu tekmovanja zasedla 3. mesto, ekipa B pa 8. mesto.

Mladi domžalski nogometaši iz ekipe A so se torej uvrstili v drugi del, kjer so znova prikazali odlične predstave. Premagali so vse tekmece, a ker je Olimpija iz prvega dela prenesla boljši točkovni izkupiček, so se končnega prvega mesta veselili ljubljanski mladi nogometaši. Kljub temu so se nogometaši Domžal veselili odličnega drugega mesta, ki bo čudovita motivacija za nadaljnje delo.

"Rezultati in uvrstitve domžalskih ekip v mlajših kategorijah v zimski ligi, kot seveda tudi na mednarodnih in domačih turnirjih, so dokaz odličnega dela v Mladinskem nogometnem centru našega kluba. Vsi trenerji se bomo še naprej trudili za napredek naših mladih nogometašev. Njihovo zadovoljstvo, ko uživajo ob nogometni igri, je za nas izjemno lepa nagrada," je dejal trener Mile Spasić. 

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB