FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U13 zanesljivo osvojila Zimsko ligo

Selekcija U13 je v soboto odigrala zadnjo tekmo v Zimski ligi 2017/18 in tako sklenila z odlično zimsko sezono v tem letu. Mladi Domžalčani na koncu zasluženo osvojili prvo mesto, saj so na sedemnajstih tekmah dosegli kar štirinajst zmag, dva remija, le enkrat pa so premoč morali priznati svojim tekmecem.

IMG 0509

Varovanci Čazima Šabotića so dosegli 52 zadetkov in prejeli le štiri zadetke, s čimer so bili tudi najučinkovitejša zasedba v teh dveh segmentih igre. Skupno so osvojili 44 točk – pet več kot drugo uvrščeni Bravo. Tretje mesto je osvojila Olimpija, četrto pa novomeška Krka.

“Ekipi bi čestital za odlične predstave, ki so nadgradnja prikazanega v jesenskem delu. Vseh dvajset igralcev je zaslužnih za te dosežke. Dobro treniramo, fantje kažejo veliko voljo, predvsem pa zelo hitro napredujejo,“ je z zadovoljstvom po zadnji tekmi dejal trener Čazim Šabotić, čigar nogometaši med 16. in 18. marcem odhajajo na krajše priprave v Umag.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB