FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcije U11, U12 in U13 uspešne na turnirju v Umagu

Ne le člansko moštvo, med vikendom sta nas močno razveselili tudi selekciji U12 in U13, ki sta skupaj s selekcijo U11 zelo uspešno nastopili na mednarodnem turnirju Umag Trophy na Hrvaškem. Mladi domžalski fantje so na koncu zasluženo osvojili kar tri lovorike – dve prvi in eno drugo mesto.

Selekcija U12, ki nastopa pod vodstvom trenerja Roka Švajgerja, je na turnirju nastopila z dvema različnima ekipama. Rumena ekipa Domžal je nastopila v skupini A, kjer so bile še ekipe Kopra, Jarenine, Rudarja in Črnuč, modra ekipa pa v skupini D, skupaj z ekipami No Limit, Torretta, Triglava in Brinja 2. Obe ekipi sta z uspešnimi igrami na koncu turnirja prišli vse do finala, kjer so bili uspešnejši nogometaši rumene ekipe. Mladi Domžalčani so tako povsem zasluženo osvojili prvi dve mesti.

umag 05

Turnir je služil predvsem nabiranju izkušenj in krepitvi prijateljstva med nogometaši. Fantje so uživali v igri, na voljo smo imeli dobre pogoje. Veseli me, da smo bili tudi rezultatsko uspešni, kar bo še dodatna motivacija za vse te mladeniče,“ je po koncu turnirja dejal trener Rok Švajger.

V konkurenci starostne kategorije U12 je nastopila tudi polovica domžalske selekcije U11, ki je bila med vsemi ekipami najmlajša ekipa. Mladi fantje so se kljub temu pogumno borili s svojimi tekmeci, a nato izpadli v skupinskem delu, kjer so bile zasedbe Rijeke, Olimpije, Krškega in Brinja 1. Druga polovica fantov iz te starostne selekcije je nastopila v konkurenci kategorije U11, kjer se je v skupinskem delu pomerila z Bravom, Olimpijo, Buzetom, Rudarjem, Biljami in Ilirijo. Mladi Domžalčani so na koncu v boju za sedmo mesto premagali ljubljanski Bravo.

20180318 143221

Odlične predstave je na turnirju pokazala tudi selekcija U13, ki se je v skupinskem delu pomerila z ekipami Jarenine, Ilirije, Brežic in Zarice. Mladi domžalski nogometaši so se z učinkovitimi predstavami prebili vse do finala, kjer so ugnali hrvaško Rijeko. “Fantje nadaljujejo z odličnimi igrami, ki so jih kazali že v domačem okolju. Zadovoljen sem z njihovimi predstavami, dobro so se borili in uživali v nogometu. Na turnirju smo imeli tudi veliko navijaško pomoč naše rumene družine, kar je seveda pomagalo pri dobrih igrah,“ poudarja trener selekcije U13 Čazim Šabotić.

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB