FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

VIDEO: Mladinci in kadeti osvojili končni drugi mesti!

H koncu gredo tudi ligaške sezone mlajših selekcij našega kluba. Mladinci so na zadnji tekmi v gosteh ugnali Olimpijo, s čimer so potrdili končno drugo mesto v mladinski konkurenci. Za vodilnim Mariborom, ki je slavil tudi v kadetski konkurenci, so zaostali za zgolj dve točki. Nekoliko večji zaostanek so si priigrali kadeti, ki so prav tako zasedli mesto tik pod vrhom, a skozi sezono prav tako dokazovali, da se v njihovi zasedbi skriva veliko talenta. 

nkd 12

Visoko zmago so na zadnji tekmi dosegli starejši dečki, ki so Grosuplje ugnali s kar 5:2, s tremi točkami pa so si zagotovili šesto mesto v ligaški konkurenci. Z odličnimi rezultati se lahko pohvali selekcija U14, ki jo do konca sezone čakata še dve tekmi. Mladi Domžalčani zasedajo prvo mesto na lestvici, doslej pa še niso doživeli grenkobe poraza. S sezonami bodo prav tako še nadaljevale tudi preostale mlajše selekcije.

U19:
Olimpija - Domžale 1:2 (Guček, Gregorin)
Domžale: Mihelak, Žinič, Urh, Guček, Tubič, Gorenc Stankovič, Urbančič, Gutić, Femec, Gregorin, Stare. Igrali so še: Jašaragić, Radovanović, Zupančič, Karadžić.
Zapisnik >>>

U17: 
Olimpija - Domžale 0:0
Domžale: Dajčar, Kerezović, Tomić, Stupar, Sojer, Markuš, Pantelić, Kepic, Žinič, Čeh, Ciglar. Igrali so še: Panić, Čož, Ostojić, Kurent.
Zapisnik >>>

U15: 
Domžale - Grosuplje 5:2 (2x Resnik, 2x Milinović, Kostanjšek)
Domžale: Malnar, Resnik, Makovec, Žiberna, Piškur, Miladinović, Kranjec, Žavbi, Latinčič, Lun, Kmetič. Igrali so še: Pogačar, Kostanjšek, Strajner, Urbanija, Milinović.
Zapisnik >>>

U14: 
Extrem - Domžale 1:3 (Rovšek, Snedic, Turudija)
Zapisnik >>> 

U13: 
Ilirija - Domžale 0:5 (Rajter Krebs, Bandur, Hrček, Gril, Brenk (ag))
Zapisnik >>>

U12: 
Ihan Domžale - Jezero Medvode 3:1 (Mišvelj, Kočan, Ručman)
Zapisnik >>> 

U12B: 
Domžale - Ivančna Gorica 3:4 (Hamulić, Cimerman, Blažič)
Zapisnik >>>

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sead Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB