FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V soboto na sporedu Hribarjev memorial in Memorial Dušana Šetine

Tako kot vsako leto, bodo tudi letos na sporedu prijateljski turnirji, ki so posvečeni osebam, katerih delo je neizbrisno zapisano v zgodovino Nogometnega kluba Domžale. Med 19. in 21. junijem bo tako na sporedu Memorial Mirana Kralja, že to soboto, 9. junija, pa bosta v Domžalah potekala Hribarjev memorial in Memorial Dušana Šetine. 

 DSC9196

Hribarjev memorial, namenjen starostni selekciji U8, je posvečen nekdanjemu predsedniku našega kluba, pokojnemu Antonu Hribarju. Slednji je bil velik ljubitelj nogometa, svojo pozitivno pripadnost pa je širil na vse, ki so ga obkrožali. Predsednik kluba je bil do leta 1996, po njegovi smrti je krmilo prevzel sedanji predsednik Stane Oražem. Na turnirju, ki se bo v soboto začel ob 8. uri, bo nastopilo osem ekip – Domžale A, Domžale B, Ihan, Radomlje, Kočevje, Vir, Moravče in Kamnik. Moštva bodo razporejena v dve skupini, sklepni del se bo nato igral na izločanje. Finalni obračun je predviden ob 11:20. 

Podrobnosti >>>

Memorial Dušana Šetine, na katerem se bodo pomerili nogometaši starostnih selekcij U10, je posvečen nedavno preminulemu trenerju mladih članov domžalskega kluba. Dušan Šetina je s svojim delom odlično prenašal nogometno znanje na mlade nogometaše, njegova prezgodnja smrt pa je nedvomno močno prizadela vse, ki smo kakorkoli povezani z Nogometnim klubom Domžale. Na turnirju bo nastopilo deset ekip, ki bodo razdeljene v dve skupini. V prvi bodo nastopile ekipe Domžale A, Gorica, Celje, Mura in Brinje, v drugi pa ekipe Domžale B, Olimpija, Ivančna Gorica, Koper in Bravo. Turnir se bo začel ob 13. uri, finalni dvoboj bo na sporedu ob 17:50.

Podrobnosti >>>

Vse tekme bodo odigrane na pomožnem igrišču z umetno travo. Vljudno vabljeni, da si dvoboje ogledate v živo! Ponosni pokrovitelj obeh memorialov je Nova Ljubljanska Banka (NLB).

Zgoraj omenjeni Memorial Mirana Kralja, na katerem se bo merilo šest klubov s svojimi selekcijami U17, bo na sporedu med 19. in 21. junijem. Več informacij o turnirju bo znanih kmalu. 

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB