FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

U10: Odlične igre na prijateljskih turnirjih

Selekcija U10 je v zadnjih dneh nastopila kar na treh različnih turnirjih. To soboto so se mladi domžalski fantje zelo izkazali na Memorialu Dušana Šetine, kjer so osvojili končno prvo mesto, že prej pa so se odlične igre kazali tudi v Italiji in Škofji Loki.

IMG 0382

in 26. maja so se mladi fantje, ki nastopajo pod vodstvom trenerjev Dejana Pivka in Žige Kmetiča, udeležili turnirja v Vicenzi, kjer so osvojili končno četrto mesto. V konkurenci štirih ekip (Ružemberok, Hellas Verona in Udinese) so v skupinskem delu dvakrat zmagali in enkrat nesrečno izgubili, s čimer so se zanesljivo uvrstili v drugi del. Tam so ugnali Vicenzo, nesrečno pa so po streljanju kazenskih strelov izgubili proti Juventusu. V tem rezultatom so se uvrstili v srebrno skupino, kjer so z zmago nad Verono in z remijem proti Udineseju osvojili končno četrto mesto.

IMG 0461

Prejšnji vikend so se nato podali še na turnir Jana Oblaka, ki je potekal v Škofji Loki. V skupini z ekipami Talent (BIH), Rijeka (HRV) in Zagorje so s tremi zmagami osvojili tretje mesto. V šestnajstini finala so nato premagali ekipo Behar & Mladost & Metalac (BiH), v osmini finala velenjski Rudar, v polfinalu Medvode, v finalu pa nato še Olimpijo. Zaslužene končne zmage so se torej veselili naši mladi nogometaši, ki so nastopili pod vodstvom trenerjev Dejana Pivka in Žige Kmetiča.

Vsem igralcem, ki so nastopili, iskreno čestitamo za prikazane igre!

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB