FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Kadeti drugi na turnirju v Kostreni

Kadetsko moštvo se pod vodstvom trenerja Aleša Mežnaršiča pospešeno pripravlja na začetek nove ligaške sezone. Mladi Domžalčani so se v teh dneh udeležili tudi močnega mednarodnega turnirja na Hrvaškem, kjer so v konkurenci šestih ekip osvojili končno drugo mesto.

38967966 204107343794744 7848886896162766848 n

V Kostreni, kjer je turnir potekal od petka do nedelje, so se pomerili z Rijeko, Lokomotivo, Šibenikom, Pomorcem in Varaždinom. Mladi Domžalčani so vknjižili tri zmage in dva remija, s čimer so skupno osvojili enajst točk, kar je bilo dovolj za drugo mesto. Najvišje se je uvrstila Rijeka, ki so jo obetavni domžalski nogometaši na medsebojnem dvoboju ugnali z zadetkom Benjamina Šeška.

Tradicionalni Memorial Egona Poliča, ki se ga naša kadetska zasedba udeležuje že nekaj let, smo zaključili z zelo pozitivnimi vtisi. Čestitke fantom za končni rezultat, predvsem pa bi jim rad namenil veliko pohvalo za pristop in vložen trud na vsaki tekmi. Bilo je naporno, a so postali prava ekipa in se borili drug za drugega. Še bolj veseli dejstvo, da imamo širok in kakovosten kader, kar je samo plus za prihajajoče prvenstvo. Naše misli so že usmerjene proti tekmi z Radomljani. S takšnim pristopom, kot smo ga pokazali v Kostreni, smo lahko zelo samozavestni,“ je dejal trener rumenih Aleš Mežnaršič.

Rezultati:

Domžale – Lokomotiva 1:1 (Ostojić)
Domžale – Šibenik 1:1 (Zupan)
Domžale – Pomorac 3:0 (Šeško, Žavbi, Resnik)
Domžale – Varaždin 2:0 (Medle, Kurent)
Domžale – Rijeka 1:0 (Šeško)

Besedilo: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB