FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Selekcija U14 nastopila na turnirju v BIH

Selekcija U14 je v minulih dneh nastopila na zelo močnem in kakovostnem turnirju v Prijedoru, na katerem so se poleg Domžal merili še Crvena Zvezda, Bihač, Kozara Stars, Krupa, Rabotnički Skopje, Spartak Subotica in Dinamo Zagreb.

20180812 094819 copy

Mladi domžalski nogometaši, ki so bili leto dni mlajši od večine ostalih tekmecev na turnirju, so prvo tekmo s Kozaro Stars izgubili s 4:1, a prikazali borbeno in dopadljivo predstavo. Sledil je poraz proti Bihaču (2:0), nato pa so s kar 10:1 ugnali Krupo.

“Turnir je bilo zelo dobro organiziran, a v oči morda nekoliko bode dejstvo, da je bila glavnina naših nasprotnikov starejših, čeprav je bil v osnovi to turnir za nogometaše starostne generacije U14. Kljub temu je bila to za nas dobra in koristna izkušnja, dvoboji na mednarodnem nivoju so vedno dodana vrednost v razvoju mladih nogometašev. Težje je bilo parirati starejšim tekmecem, a rezultat ni v ospredju, pomembno je, da se ti fantje razvijajo in iz tedna v teden postajajo boljši,“ je po turnirju dejal trener Mile Stankovič. 

Naj dodamo, da se je na turnirju nesrečno poškodoval domžalski vratar Tjaš Krnc, ki mu želimo čim hitrejše okrevanje in hitro vrnitev med vratnici.

Besedilo: ALen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB