FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pred začetkom spomladanskega dela: Starejši dečki želijo korak dlje

Sezona se proti koncu meseca marca nadaljuje tudi za preostale člane Mladinskega nogometnega centra. Starejši dečki so prezimili na drugem mestu, a imajo za nadaljevanje prvenstva še višje cilje, poudarja trener Primož Jeršin. 

nkd 14

V jesenskem delu so starejši dečki uspešno nastopali v ligi U15 zahod, kjer so večji del sezone prebili na prvem mestu, a so nato odmor nato odšli kot drugouvrščeni. Za vodilnim Bravom zaostajajo le za dve točki. 

A kot pravi Jeršin, se med pripravami niso posvečali le na napadu na vrh. “Poudarek smo dali želji po čimboljši, napadalni igri, želimo si dosegati veliko zadetkov. V jesenskem delu smo imeli ogromno težav s poškodbami, igra ni stekla kot bi morala, zato bomo v drugem delu stremeli k lepi, napadalni igri, kjer ne bo vse usmerjeno le k točkovnemu izkupičku, ampak tudi k izboljšanju igre,” je dejal Jeršin.  

Na dosedanjih 16 tekmah so mladi Domžalčani zbrali dvanajst zmag, tri remije in le en poraz. Slednji je prišel v zadnjem kolu jesenskega dela proti Kopru. Skupno so mladi Domžalčani zbrali 39 točk, v napadu pa so dosegli kar 35 zadetkov in jih prejeli zgolj 13. 

Največkrat se je med strelce vpisal Filip Andjelić, s petimi zadetki pa mu sledita Jure Novak in Luka Baš. Enega manj je dosegel Jakob Snedic, medtem ko so trije nogometaši dosegli dva zadetka. 

Pri številu nastopov so na vrhu klubske razpredelnice Luka Baš, Anel Zulić, Luka Turudija in Rok Flerin, ki so nastopili na vseh tekmah jesenskega dela. 

Število nastopov: 

16 - Luka Baš, Anel Zulić, Luka Turudija, Rok Flerin

15 - Alex Čošić, Klemen Švelc, Stefan Ilić, Žan Luka Stele Kovič

14 - Jure Novak

13 - Matija Povh

11 - Filip Andjelić, Jon Ficko, Martin Janković

10 - Danijel Džajić

9 - Žiga Vrhovnik

6 - Ažbe Škofljanc

5 - Jakob Snedic

4 - Inas Mešinović

1 - Johan Funtek

Število zadetkov: 

7 - Filip Andjelić

5 - Jure Novak, Luka Baš

4 - Jakob Snedic 

2 - Anel Zulić, Alex Čošić, Klemen Švelc

1 - Luka Turudija, Rok Flerin, Stefan Ilić, Žan Luka Stele Kovič, Žiga Vrhovnik

Naskok na vrh bodo domžalski starejši dečki nadaljevali 23. marca, ko se bo prvič pokazala pripravljenost po dolgem premoru. “Priprave so potekale dobro, nemoteno. Del smo jih opravili tudi v Umagu. Trenutno smo zadovoljni, kamlu pa bomo videli, kako dobro smo se pripravljali, saj nas že na uvodnem obračunu čaka dvoboj z Bravom,” je pripravljalno obdobje še ocenil Jeršin. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB