FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

MNC: Pred Domžalčani pester konec tedna

Zadnji marčevski vikend oznanja pestro dogajanje v Mladinskem nogometnem centru, saj se na delo odpravljajo številne mlajše selekcije našega kluba. Na sporedu bo namreč kar pet ligaških tekem in močan mednarodni turnir v Umagu. 

nkd

Nazaj v tekmovalne tirnice se vračajo domžalski mladinci in kadeti, ki bodo tritedenski ligaški post prekinili v soboto. Obe ekipi se bosta na domačem terenu pomerili s svojimi vrstniki iz Krškega. Kadeti, ki so trenutno na drugem mestu in imajo za vodilnim Mariborom dve točki zaostanka, bodo na delu ob 10. uri, dve uri kasneje pa bodo zaigrali še mladinci, ki na ligaški razpredelnici zasedajo prvo mesto. 

Nov težak test čaka selekcijo U15, ki bo napadala prvo spomladansko zmago. Na domačem igrišču se bodo naši starejši dečki v nedeljo pomerili s svojim najbližjim zasledovalcem, četrto uvrščenim Brinjem. 

Na delu bo tudi leto dni mlajša selekcija, ki se meri v medobčinski ligi Ljubljana. Po visoki zmagi, ki so jo starejši dečki prejšnji teden vpisali proti Iliriji, jih tokrat čaka dvoboj z Belo Krajino. 

Selekciji U13 kot U12 se prihajajoči konec tedna odpravljata na Hrvaško, kjer se bodo skušali fantje na močnem mednarodnem turnirju Umag Trophy prikazati v čim boljši luči, hkrati pa večino časa nameniti druženju in uživanju ob nogometni igri. 

Selekcija U12B bo prihajajoči teden izkoristila za počitek in zadnjo pripravo na nadaljevanje prvenstva, ki se prične naslednji teden, medtem ko se bodo leto mlajši nogometaši v nedeljo odpravili na turnir v Šenčur. 

Razpored tekem MNC:

U19: Domžale – Krško, 30.3.2019, 12:00

U17: Domžale – Krško, 30.3.2019, 10:00

U15: Domžale – Brinje, 31:3.2019, 10:00

U14: Domžale - Bela Krajina, 30.3.2019, 17:30

U13 in U12: turnir v Umagu

U11: turnir v Šenčurju, 31.3.2019

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB