FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Reprezentanca U14: Proti Makedoncem v kadru štirje Domžalčani

V torek sta se na Brdu na prijateljskem srečanju pomerili reprezentanci selekcije U14 Slovenije in Makedonije. Tekma se je končala brez zmagovalca, nastop za mlado slovensko izbrano vrsto pa so vknjižili štirje Domžalčani.

IMG 2656

SLOVENIJA – MAKEDONIJA 2:2 (2:1)
Strelci: Kurti (25'/ag), Krivec (45'); Jamini (3', 63').
Rumena kartona: Velepič (47'); Djorgievski (13').
Slovenija: Kolar, Velepič, Ševo, Hunjet, Štefanec, Trdan, Baš (60' Kujović), Zajc, Krivec (53' Nedeljko), Klopčič Zidar, Vuković (60' Brumec), Žunec.
Severna Makedonija: Stojanović, Fidanovski, Zdravkovski, Stojilevski, Todorovski, Kurti (70' Nuhija), Djorgievski, Taleski, Jamini, Stojanov (57' Stojoski), Tairi (62' Krstev). 

Do hitrega vodstva so v tretji minuti prišli gostje prek Azisa Jaminija. Slovenci so se po prejetem zadetku hitro pobrali in izenačili v 25. minuti, ko je lastno mrežo zatresel Arbin Kurti. Domači so v vodstvo prišli v 45. minuti, ko je mrežo Makedoncev za 2:1 zatresel Nejc Krivec, Makedonci pa prek Jaminija v 62. minuti zadeli še v drugo in poskrbeli za remi na prijateljski tekmi.

Domžalske barve so na obračunu branili kar štirje Domžalčani. Jošt Zajc, ki je nosil tudi kapetanski trak, Luka Baš in Matic Klopčič Zidar so srečanje začeli od prve minute. Zajc in Klopčič Zidar sta odigrala celotno srečanje, Baša pa je v 60. minuti zamenjal Domen Brumec. Jon Švigelj je bil na klopi za rezervne igralce.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB