FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

S predstavniki tudi v reprezentanci U17 in U19

Prihodnji teden bo minil v znamenju reprezentančnih obveznosti za nogometaše do 17. in 19. leta starosti, med katerimi je kar osem članov MNC Domžale.

Prvi bodo bili na delu varovanci Antona Žlogarja, ki je v reprezentančno selekcijo U17 vpoklical tri nogometaše rumenih. Dres z državnim grbom bodo namreč oblekli Rok Bržan, Nick Perc in Žiga Žiberna. Skupaj s preostalimi soigralci bodo v torek, 13. avgusta ob 20.45, gostovali v Buftei. Tam se bodo pomerili z izbrano vrsto Romunije. Povratno srečanje z nogometaši Romunije bo dva dni kasneje odigrano na istem prizorišču ob isti uri.

Reprezentanca do 19. leta se bo pod vodstvom Agrona Šalje predstavila dan kasneje. V Ajdovščini bodo Klemen Mihelak, Tamar Svetlin, Jošt Urbančič, Žiga Repas in Benjamin Markuš tekmo z vrstniki Italije odigrali v sredo ob 18. uri.

Moštvi U16 (Nejc Klašnja, Gašper Černe, Jernej Belinc) in U18 (Filip Nikola Ostojić, Tristan Ciglar, Anže Pestotnik, Žiga Dajčman) sta med tem že v pogonu. Prvi so uspešno opravili z uvodnima tekmama na mednarodnem turnirju Concacaf, ki poteka v Združenih državah Amerike. Varovanci Tomaža Petrovića so najprej s 5:0 odpravili Guadalupe, nato pa bili s 3:0 boljši še od Kanade.

Selekcija U18 se bo danes ob 18. uri pomerila z Italijo. Srečanje bo odigrano v Sežani.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB