FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Černe, Klašnja in Belinc zaigrali proti Madžarski

Izbrana vrsta Slovenije se je v preteklih dneh dvakrat pomerila z vrstniki Madžarske. Na prijateljskih srečanjih, ki sta bili odigrani v Gornji Radgoni in Veliki Kaniži, so bili prisotni tudi trije predstavniki Domžal!

SlovenijaU16Domzalcani

Dres z državnim grbom so tokrat oblekli Gašper Černe, Nejc Klašnja in Jernej Belinc. Izbranci selektorja Tomaža Petroviča so prvo tekmo z Madžari, ki je bila odigrana v torek, dobili s 3:0, na četrtkovem dvoboju pa so mladi Slovenci Madžarom morali priznati premoč z 2:0.

Domžalski mladi upi so nastopili na obeh srečanjih.

Slovenija U16 – Madžarska U16 3:0

Strelci: Marsetič (15', 34'), Kamenšek Pahič (25')

Slovenija U16: Dermastija, Kuzmić, Rotar, Černe, Puconja, Trdin, Leban, Kljun, Klašnja, Kamenšek Pahič, Marsetič. Igrali so še: Čeferin, Zrnec, Belinc, Rovšek, Korošec, Dodig. Selektor: Tomaž Petrovič.

Madžarska U16 – Slovenija U16 2:0

Strelca: Vancsa (6'), Keresztes (60')

Slovenija: Božič, Leban, Kuzmić, Klašnja, Kamenšek Pahič, Puconja, Černe, Kljun, Marsetič, Trdin, Čeferin. Igrali so še: Zrnec, Rovšek, Belinc, Dodig, Korošec. Selektor: Tomaž Petrovič.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB