FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V Mariboru uspešna tudi selekcija do 9 let

V soboto 16. marca, so se nogometaši do 9 let udeležili celodnevnega nogometnega turnirja v organizaciji Športnega centra Marinko Galič v Mariboru. Dvoranski turnir se je odvijal na umetni travi, udeležilo pa se ga je osem ekip iz Slovenije. Nogometaši NK Domžale so bili zastopani z obema ekipama, ki sta turnir končali v samem vrhu.

skupinska zavrsan mb26032013

Obe ekipi sta pokazali odlično igro in se z borbenostjo uvrstili med najboljše štiri ekipe na turnirju. V polfinalu so nogometaši Domžal B igrali proti starim znancem, nogometašem Črnuč, in tokrat izgubili z izidom 1:3.Na drugi strani so igralci ekipe Domžale A igrali proti nasprotnikom iz Celja in jih še drugič v istem dnevu premagali. V finale so se uvrstili z visokim izidom 6:1.

akcija domzale mb26032013

Sledila je tekma za 3. mesto, v kateri so morali fantje Domžal B priznati premoč Celjanom. Tekmo so izgubili z izidom 1:3. V finalu so Domžale A še enkrat pokazale prevlado na celotnem turnirju in zvisokim izid 6:3 ugnale Črnuče.

gol domzale mb26032013

Domžale A: Gregor Piškur, Jaka Rems, Jure Žavbi, Kristjan Latinčič, Luka Letnar, Sven Lukas Povše, Tim Miladinovič,  Val Kmetič,  Žan Luka Lubi in Žan Malnar.

Domžale B: Marko Mitrovič, Tilen Babič, Aljaž Lavriša, Igor Osterc, Domen Štiftar, Nan Metro, Patrik Kuhar, Enej Smole, Jan Kodrić

domzale celje mb26032013

Poleg pokala za osvojeno zmago na turnirju so fantje domov odnesli še pokal za najboljšega vratarja turnirja, ki ga je osvojil Žan Malnar in pokal za najboljšega igralca turnirja, ki je šel v roke Sven Lukasu Povšetu. Pohvale gredo tudi trenerjema, Marku Završanu in Roku Hanžiču, ki sta odlično vodila ekipi.

skupinska hanzi mb26032013

Polfinale:
Domžale B - Črnuče A 3:1
Domžale A – Celje 1:6

Tekma za 3. mesto:
Domžale B : Celje 1:3          

Finale:
Domžale A : Črnuče A 6:3


Tekst: Toni Rems
Foto: Nataša Žavbi

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB