FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Miha Kebe, skavt z UEFA Pro licenco

Nogometni klub Domžale z začetkom letošnje sezone aktivno deluje tudi na izjemno pomembnem področju skavtinga. Miha Kebe je ob Kamniški Bistrici na noge postavil Mladinski nogometni center, ki trenutno velja za enega najboljših, če ne celo za najboljšega v Sloveniji. Sedaj pa je pred njim nov izziv, iskanje mladih talentiranih igralcev, ki bodo svojo nogometno pot nadaljevali pri dvakratnih slovenskih državnih prvakih.

Miha Kebe

44-letni nogometni strokovnjak je pred kratkim opravil UEFA Pro licenco, ki pomeni zadnjo stopnico v izobraževanju za nogometnega trenerja. Tako kot njegov klubski kolega Darko Birjukov je bil član pilotne skupine, ki je licenco opravila na večdnevnem seminarju na sedežu UEFA v švicarskem Nyonu.  Kebe je prepričan, da bo v letu ali dveh dejavnost skavtske službe v mlajših selekcijah Domžal še kako vidna.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB