FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Tretja ekipa sveta se predstavi

Izjemen uspeh selekcije do 15 let Nogometnega kluba Domžale na svetovnem finalu Nike Premier Cup-u v Manchestru še naprej odmeva v slovenski nogometni javnosti. Varovanci trenerja Primoža Jeršina so osvojili tretje mesto na najmočnejšem turnirju na svetu v tej kategoriji, zato si zaslužijo prav posebno predstavitev.

U15
Zgoraj z leve: Igor Klopčič (fizioterapevt), Jernej Horvat, Žan Pižmoht, Matija Rom, Robert Majdič (trener vratarjev)
V sredini z leve: Primož Jeršin (trener), Matic Bajec, Medin Bajrami, Jan Mlakar, Marko Huč, Oskar Cvjetičanin, Andraž Kos, Dejan Dončić (vodja MNC)
Spodaj z leve: Gašper Hrovat, Lenart Brolih, Erik Hrček,  Jakob Ambrožič, Marcel Kene, Igor Kondič,  Lovro Vrandečič


Za komentar zgodovinskega uspeha slovenskega mladinskega nogometa smo poprosili tudi športnega direktorja Mateja Oražma: ''Ekipa do 15 let Nogometnega kluba Domžale je v Manchestru dosegla izjemen, fenomenalen uspeh. Za to si fantje, strokovno vodstvo, starši in celoten Mladinski nogometni center Nogometnega kluba Domžale zaslužijo izjemne čestitke. Ko premagaš ekipe kot so Real Madrid, Manchester United, Borussia Dortmund, Arsenal, Internacional in še bi lahko naštevali ter na lestvici ime našega kluba stoji pred vsemi temi svetovnimi velikani, je občutek skorajda sanjski. Še enkrat več smo dokazali, da delamo dobro ter da v kategorijah, kjer denar ne igra glavne vloge sodimo v sam svetovni vrh. To je dodatna potrditev in spodbuda za delo v prihodnje, saj vidimo, da smo sposobni dosegati tudi največje uspehe. V klubu si bomo maksimalno prizadevali, da ostanemo najboljša mladinska nogometna šola v Sloveniji in da nivo našega dela še dodatno dvignemo ter tako ponudimo našim mladim igralcem najboljše možne pogoje za delo tako v Sloveniji kot širše. Če je pred tem uspehom kdo še podvomil v to, je sedaj lahko prepričan, da se v Nogometnem klubu Domžale dela odlično, najboljše v Sloveniji in da smo še kako konkurenčni, ko je igra še izenačena. To nas tudi najbolj veseli, saj gre za raven, ko denar, sodniki in ostale peripetije, ki so na žalost postale stalni del nogometa na najvišji ravni, še ne vplivajo toliko na uspehe in rezultate. Zaradi tega je odličen rezultat še toliko bolj pomemben in večvreden. Fantje, še enkrat iskrene čestitke in samo tako naprej. Skupaj do vrha."

Preberite še:
NKD TV: V spominu bodo ostale predvsem tekme
NKD TV: Predsednik sprejel tretjo ekipo sveta
Dončić: Razliko nadoknadimo s kvalitetnim delom
Jeršin: Navdušen nad samozavestjo igralcev
Domžalčani tretji na svetu
Domžalčani na Premier Cupu dobili nasprotnike
NKD TV: Imamo kvaliteto svetovnega kova
NKD TV: Vsako tekmo bomo poizkušali zmagati
Domžalčani med svetovno elito v Manchestru
Vse o evropskih kvalifikacijah za Premier Cup

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Nike Premir Cup
Video: Sedo Rošić in starši igralcev selekcije do 15 let

DONATOR SELEKCIJE U15 NK DOMŽALE:

RIKO

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB