FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Luka Koper - Domžale 0:2 (foto)

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE 2015/2016, 19. KOLO
sobota, 28.11.2015 ob 20:00
ŠRC Bonifika Koper, 250 gledalcev
Strelca: 0:1 Požeg Vancaš 3', 0:2 Morel 38'

Sodniki:
Matej Jug (Tolmin), Matej Žunić (Kranj), Gregor Rojko (Logatec). Dodatna pomočnika: Davor Drečnik (Hrastnik), Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah). Četrti sodnik: Tomaž Klančnik (Slovenj Gradec). Delegat: Janko Ponikvar (Ljubljana).

Veselje

LUKA KOPER
DOMŽALE
87 Kahlina Kristijan 41 Vidmar Nejc
2 Andrejašič Jan 2 Skubic Nejc
17 Radujko Dalibor 4 Vetrih Amedej
18 Štulac Leo 6 Horić Kenan
23 Dedić Sven 7 Požeg Vancaš Rudi
25 Pavić Antonio 10 Vuk Slobodan
26 Memolla Hysen 25 Blažič Miha
27 Hadžić Damir 27 Dobrovoljc Gaber
30 Štromajer Jaka 29 Balkovec Jure
33 Anđelković Mislav 37 Majer Žan
77 Gabrić Drago 87 Morel Benjamin


12 Adam David 1 Milić Dejan
5 Gal Igor 8 Juninho
11 Vekić Luka 15 Repas Jan
16 Kljun Žiga 17 Podlogar Matej
21 Maslić Aleksander 20 Šišić Aladin
22 Posavac Patrik 77 Alvir Marko
29 Požrl Rok 95 Mance Antonio

Strelca: 0:1 Požeg Vancaš 3', 0:2 Morel 38'
Menjave:
Luka Koper: Radujko - Posavac 46', Dedić - Vekić 55', Anđelković - Požrl 85'
Domžale: Požeg Vancaš - Repas 70', Vuk - Mance 77', Balkovec - Šišić 86'
Rumeni kartoni: Horić 7', Vekić 69', Balkovec 72'
Rdeči karton: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Lucasa Maria Horvata, Dejana Trajkovskega, Zenija Husmanija, ki danes praznuje 25. rojstni dan, in Adnana Golubovića. Darko Zec in Matic Črnic zaradi štirih rumenih kartonov v sezoni nimata pravice nastopa. Dvakratni slovenski prvaki bodo prvič v sezoni zaigrali v modrih dresih.

90+6. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do šeste zmage na gostovanjih, kjer so še neporaženi. To je bila že njihova tretja zmaga na Bonifiki v letošnji sezoni.

90+4. minuta: Koprčani so si pripravili najlepšo priložnost na tekmi. Po podaji Andrejašića z desne je pred vrati Vekić z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

90+2. minuta: Z novim zaključnim strelom je poizkušal Repas. Z dobrih 20 metrov je z levico meril previsoko.

Jan Repas

90+1. minuta: Sodnik Matej Žunić je označil pet minut dodatka. Z razdalje je z močnim strelom poizkušal Majer, a je vratar Kahlina z manjšimi težavami žogo ukrotil.

90. minuta: Morel je na vrhu kazenskega prostora Kopra našel Repasa. Slednji je močno sprožil po tleh, a je bil na pravem mestu vratar Kahlina.

86. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Balkovca zamenjal Aladin Šišić.

85. minuta: V ekipi Kopra je Anđelkovića zamenjal Požrl. Štulac je s prostega strela z dobrih 25 metrov meril mimo leve vratnice.

83. minuta: Skubic je priboril kot z desne strani. Po podaji kapetana Domžal je z glavo streljal Dobrovoljc, a je bil na pravem mestu vratar Kahlina.

Jure Balkovec

81. minuta: Dobrovoljc je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Posavca je Vetrih z glavo nehote podaljšal, razčistil pa je Dobrovoljc.

79. minuta: Po podaji Skubica s kota je žoga končala v rokah vratarja Kahline.

78. minuta: Zaradi poškodbe sodnika Mateja Žuniča se je na mesto stranskega sodnika preselil četrti sodnik Tomaž Klančnik.

77. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Antonio Mance.

77. minuta: Skubic je na vrhu kazenskega prostora našel Morela, ki je podaljšal na levo do Majerja. Slednji je po preigravanju prišel do strela s 14 metrov. Žoga se je med letom odbila, a je vratar Kahlina z odlično obrambo uspel odbiti v kot.

Slobodan Vuk

75. minuta: Horić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Posavca je na drugi vratnici odbil Vuk.

73. minuta: Morel je na desni strani našel osamljenega Skubica, ki je znotraj kazenskega prostora poslal predložek na drugo vratnico. Tam je bil povsem sam Vuk, ki je žogo s treh metrov potisnil v mrežo, a je bil napadalec Domžal v prepovedanem položaju.

72. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Jure Balkovec.

70. minuta: V ekipi Domžal je Rudija Požega Vancaša zamenjal Jan Repas, ki je danes prvič zaigral na uradni tekmi članske ekipe!

69. minuta: Zaradi prekrška nad Nejcem Skubicem je rumeni karton prejel Vekić.

Jan Repas

68. minuta: Gabrić je priboril prosti strel na desni strani polovice Kopra. Po podaji Posavca je uspešno odbil Majer.

67. minuta: Majer je na polovici Kopra našel Vuka, ki je podal na desno do Morela. Ta je vrnil podajo Vuku, ki je z 10 metrov poizkušal s strelom, a je v zadnjem trenutku blokiral Vekić. Po podaji Skubica s kota so gostje pred vrati storili prekršek.

63. minuta: Posavac je uspešno prodrl po levi strani polovice Domžal. Poslal je nevaren predložek na prvo vratnico, kjer je Blažič žogo odbil tik ob desno vratnico svojih vrat. Po podaji Posavca s kota na prvi vratnici z glavo ni najbolje streljal Vekić. Žoga je končala v rokah Vidmarja.

56. minuta: Majer je izgubil žogo na svoji polovici. Na levi strani je pobegnil Posavac, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Tam je z glavo previsoko streljal Gabrić. Ob strelu sta z glavama trčila Gabrić in Balkovec. Oba sta potrebovala zdravniško pomoč, a sta lahko nadaljevala z igro.

55. minuta: V ekipi Kopra je Dedića zamenjal Vekić.

54. minuta: Skubic je ukradel žogo na sredini igrišče. Na kratko je podal do Morela, ki je v sredini našel Vuka. Slednji je na vrhu kazenskega prostora Kopra podal na levo do Balkovca. Ta je s 14 metrov močno sprožil, a je zadel zunanji del mreže.

Nejc Vidmar

52. minuta: Dobrovoljc je z odlično podajo na polovici Kopra našel Požega Vancaša. Slednji je po uspešnem preigravanju podal na desno do Skubica, ki je s prve podal pred vrata. Pred Vukom je v zadnjem trenutku odbil Memolla.

49. minuta: Andrejašič je ukradel žogo na sredini igrišča. Z dobrih 25 metrov je meril previsoko.

48. minuta: Horić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Posavca je žoga končala v rokah zanesljivega Vidmarja

46. minuta: V ekipi Kopra je med odmorom Radujka zamenjal Posavac. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Skubic je pobegnil na desni strani polovice Kopra. Prišel je vse do petmetrskega prostora, kjer je žogo zavrnil do Majerja. Slednji je s 15 metrov meril previsoko.

Benjamin Morel

45+1. minuta: Četrti sodnik Tomaž Klančnik je označil minuto dodatka prvega polčasa.

0:2 Morel; 38. minuta:
Skubic je začel akcijo Domžal na desni strani. Na kratko je podal do Morela, ki je z odlično podajo v kazenskem prostoru zaposlil Požega Vancaša. Slednji je s sedmih metrov streljal, a je vratar Kahlina žogo odbil. Znova je do nje prišel Požeg Vancaš, ki jo je zavrnil Morelu. Slednji je s 13 metrov natančno meril v spodnji desni kot domačih vrat.

31. minuta: Gabrić je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Domžal. Po podaji Radujka je Memolla pred vrati z glavo streljal previsoko.

30. minuta: Požeg Vancaš je priboril prosti strel na desni strani polovice Kopra. Po podaji Balkovca so se gostje znašli v prepovedanem položaju.

28. minuta: Po napaki Horića na polovici Domžal je v hiter protinapad krenil Gabrić. 23 metrov od vrat se je odločil za strel v zgornji levi kot gostujočih vrat. Žoga se je od prečke odbila čez gol.

Kenan Horić

23. minuta: Morel je na levi strani kazenskega prostora Kopra našel Majerja. Slednji si je lepo namestil žogo za strel, a so njegov poizkus s 14 metrov v zadnjem trenutku blokirali domači branilci.

22. minuta: Požeg Vancaš je priboril prosti strel na levi strani polovice Kopra. Po podaji Skubica so domači branilci odbili do Požega Vancaša. Ta je z 22 metrov močno sprožil v spodnji levi kot, a je žogo v svojih rokah zadržal vratar Kahlina.

18. minuta: Majer je pred kazenskim prostorom Kopra našel Morela. Slednji je z 20 metrov poizkušal s strelom v spodnji levi kot, a je bil znova na pravem mestu vratar Kahlina.

13. minuta: Majer je z dolgo podajo za hrbtom domače obrambe iskal Morela. Tik pred Francozom je z glavo izven svojega kazenskega prostora odbil vratar Kahlina.

10. minuta: Izjemno zanimiv začetek tekme na Bonifiki. Prvič so do zaključnega strela prišli tudi domači. Z 20 metrov je poizkušal Radujko, vendar je bil Vidmar zanesljiv.

Rudi Požeg Vancaš

9. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Morel je potegnil na polovico Kopra in podal na desno do Skubica. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je do strela s petih metrov prišel Vuk, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Kahlina. Odbito žogo je Vuk zavrnil do Morela, ki mu jo je izpod nog izbil Anđelković. Po podaji Skubica s kota so se domači ubranili.

8. minuta: Pavić je priboril kot z leve strani. Podajo na prvo vratnico je odbil Skubic.

7. minuta: Zaradi prekrška nad Štromajerjem je rumeni karton prejel Kenan Horić.

0:1 Požeg Vancaš; 3. minuta: Domžalčani so odlično začeli tekmo na Bonifiki. Na vrhu kazenskega prostora je uspešno preigraval Vuk, ki je z desne strani podal pred vrata. Tam je odlično utekel Požeg Vancaš, ki je s treh metrov žogo porinil v prazno mrežo.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.

Koper - Domžale

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound