FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Alen Ožbolt znova v Domžalah

Člansko moštvo Nogometnega kluba Domžale je dobilo pomembno okrepitev v napadu. Po letu in pol na posoji pri drugi ekipi Borussie iz Dortmunda se ob Kamniško Bistrico vrača Alen Ožbolt. 20-letni nogometaš je po povratku z rumeni podpisal tudi novo pogodbo. Postal je prvi igralec, ki je z Domžalami vezan do leta 2021!

1 ozbolt tr20170130179 centimetrov visok napadalec je v dresu druge ekipa Borussie, kjer je bil soigralec Jonu Gorencu Stankoviću, ki sedaj uspešno brani barve angleškega Huddersfield Towna, zaigral na 29 tekmah in dosegel tri gole. Posoja pri nemškemu velikanu se je zaključila pol leta pred iztekom: ''Alen je zaključil epizodo v Nemčiji in domov se vsekakor vrača izkušenejši in boljši. Spoznal je zahteve na vrhunski ravni, kar bo pomagalo tako njemu kot tudi soigralcem. Od njega si lahko veliko obetamo, saj se je vrnil zelo motiviran,'' je o vrnitvi Žužemberčana povedal športni direktor Matej Oražem.

4 ozbolt tr20170130
Ožbolt je član Nogometnega kluba Domžale že od svojega 14. leta. V mlajših kategorijah je osvojil naslove v vseh selekcijah, pomemben delež pa je dodal tudi k edini osvojitvi mladinskega pokala Slovenije v zgodovini kluba. V članski ekipi Domžal je debitiral v sezoni 2013/2014, ko je bil star vsega 17 let. Za rumene je v prvenstvu in pokalu je do sedaj zbral 30 nastopov in dosegel štiri gole: ''V kader članskega moštva smo vpeljali še enega igralca, ki se je razvil v naši nogometni šoli. Z njegovim prihodom nadomeščamo odhod Slobodana Vuka, Alenu pa se odpira veliko možnosti, da bo redno igral in tako na najboljši možni način pripomogel k uspehom ekipe,'' je zaključil Oražem.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound