FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Domžale - Domžale U19 7:0

231 Domzale

7 : 0

231 Domzale 

DOMŽALE

konec

DOMŽALE U19

Prijateljska tekma, Športni park Domžale - pomožno igrišče
Vetrih 2' Več ...  
Batrović 30'    
Volarič 49'    
Bizjak 50', 90'    
Firer 77', 86'    

 

DOMŽALE
DOMŽALE U19
66 Matošević Kristjan menjava46' 1 Zupet Klemen menjava46'
4 Vetrih Amedej menjava 46' 2 Cvjetičanin Oskar 
11 Matjašič Jure menjava46' 3 Božič Domen
14 Ivkić Dominik menjava46' 4 Tubić Denis menjava60'
21 Grvala Ernest 5 Radovanović Andrija
27 Dobrovoljc Gaber menjava46' 6 Hrovat Gašper
31 Ožbolt Alen menjava46' 7 Gnezda Čerin Adam
33 Rom Matija  menjava46' 8 Verstovšek Matej
77 Huč Marko menjava46' 9 Jašaragić Anis menjava54'
90 Husmani Zeni menjava46' 10 Gregorin Simon
94 Batrović Veljko menjava 46' 11 Zupančič Žan menjava46'

1 Milić Dejan menjava 46' 12 Mulalić Ajdin menjava46'
2 Gaćan Faruk menjava46' 13 Jerin Tristan menjava54'
5 Volarič Luka menjava46' 14 Iskra Tomaž menjava60'
6 Elsner Rok menjava46' 18 Jarović Senad menjava46'
7 Firer Ivan menjava46'    
9 Bizjak Lovro menjava46'    
10 Repas Jan menjava46'    
17 Šipek Kristijan menjava46'    
23 Žinko Luka menjava46'    
95 Sredojević Kristjan menjava46'    

V ekipi Domžal ni članov slovenske članske reprezentance, Mihe Blažiča, Matije Široka, Žana Majerja in Jureta Balkovca. Manjkata tudi poškodovana Alexandre Kombi, Žan Žužek in Denis Halilović. Faruk Gaćan je branilec iz Bosne in Hercegovine, ki je na preizkušnji.


 Glavni sodnik Pomočnika sodnika Dodatna pomočnika sodnika Četrti sodnik in delegat
       

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Vetrih 2'     
2:0 Batrović 30'    
3:0 Volarič 49'    
4:0 Bizjak 50'    
5:0 Firer 77'    
6:0 Firer 86'    
7:0 Bizjak 90'    
DOMŽALE U19
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
     

Piscalka90. minuta: Konec tekme.

zoga7:0 Bizjak; 90. minuta: Repas je bil pri žogi na desnem robu kazenskega prostora. Močno je sprožil proti vratom. Vratar Mulalić je žogo odbil do Bizjaka, ki je z osmih metrov neubranljivo žogo poslal v dolgi kot.

zoga6:0 Firer; 86. minuta: Repas je pobegnil po desni strani polovice mladinske ekipe. Na robu kazenskega prostora je podal v sredino do osamljenega Firerja, ki je rutinirano streljal ob desno vratnico nemočnega Mulalića.

83. minuta: Repas je z odlično globinsko podajo v ogenj poslal Bizjaka, ki je bil sam pred vrati mladincev. Streljal je za las mimo leve vratnice.

82. minuta: Po podaji Repasa je Žinko z 20 metrov meril za las mimo leve vratnice.

79. minuta: Grvala je z odlično podajo v ogenj poslal Firerja, ki je bil sam pred golom mladincev. S preigravanjem je obšel vratarja Mulalića in z levico streljal proti praznim vratom. Vztrajen je bil Cvjetičanin, ki je uspešno izbil z golove črte.

zoga5:0 Firer; 77. minuta: Sredojević in Volarič sta z odlično kombinatoriko preigrala obrambo mladinske ekipe na desni strani. Primorec je po preigravanju odlično podal na prvo vratnico, kjer je žogo v gol potisnil Firer.

74. minuta: Firer je z izjemno potezo v ogenj poslal Žinka. Ta je v kazenskem prostoru mladincev nesebično podal v sredino do osamljenega Repasa. Slednji je streljal z 10 metrov, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Mulalić.

64. minuta: Volarič je v kazenskem prostoru našel Firerja, ki je s prve žogo zavrnil do Sredojevića. Ta je močno sprožil, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Mulalić, ki je odbil v kot.

53. minuta: Člansko mošrvo je ponovno nevarno zapretilo. Volarič je s 16 metrov močno sprožil, a je uspešno v kot odbil vratar Mulalić.

zoga4:0 Bizjak; 50. minuta: Bizjak je poslal žogo na levo stran do Firerja. Napadalec Domžal je poslal natančen predložek pred vrata, kjer je bil Bizjak povsem sam. Novinec je streljal z glavo in z nekaj sreče premagal vratarja Mulalića.

zoga3:0 Volarič; 49. minuta: Firer je priboril prosti strel na polovici mladinske ekipe. Na hitro ga je izvedel Žinko, ki je zaposlil Volariča. Ta je bil sam pred vratarjem Mulalićem, ki strela Primorca ni uspel zaustaviti.

48. minuta: Firer se je z odličnim preigravanjem otresel svojega čuvaja. Podal je v kazenski prostor, kjer je v dolgi kot meril Šipek. Z odlično obrambo je v kot odbil vratar Mulalić.

Piscalka46. minuta: Začetek drugega polčasa.

Piscalka45. minuta: Konec prvega polčasa.

40. minuta: Vetrih je na levi strani našel Matjašiča, ki je prodrl vse do vrat Zupeta. Z 12 metrov je streljal previsoko.

zoga2:0 Batrović; 30. minuta: Člansko moštvo je izpeljalo hiter protinapad. Ožbolt je podal na levo do Matjašiča, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Na pravem mestu je bil Batrović, ki je iz neposredne bližine poslal žogo v mrežo.

30. minuta: Gregorin je prodrl po desni strani. Podal je pred vrata, kjer je do strela prišel Jašaragić, a je v zadnjem trenutku blokiral Ivkić.

29. minuta: Matjašič je prodrl po levi strani. Na vrhu kazenskega prostora je podal v sredino do Huča, ki je s prve streljal za las previsoko.

27. minuta: Po podaji Matjašiča s kota je Ivkić z glavo streljal za las mimo leve vratnice.

22. minuta: Vetrih je prodrl po sredini igrišča. Podal je do Batrovića, ki je bil sam pred vratarjem Zupetom. S 13 metrov je z zunanjim delom čevlja meril previsoko.

19. minuta: Batrović in Rom sta odigrala odlično dvojno podajo na desni strani polovice mladincev. Rom je z vrha kazenskega prostora streljal s prve, a je bil na pravem mestu vratar Zupet.

18. minuta: Po podaji Grvale je Matjašič z leve strani uspešno prodrl v kazenski prostor. Z 10 metrov je meril v dolgi kot, a se je z obrambo izkazal vratar Zupet, ki je odbil v kot.

zoga1:0 Vetrih; 2. minuta: Člansko moštvo je nemudoma izpeljalo odlično akcijo po desni strani. Rom je podal na vrh kazenskega prostora, kjer je Batrović podaljšal do Huča. Ta je žogo zavrnil do Vetriha, ki je s 16 metrov neubranljivo meril v spodnji desni kot vrat Zupeta. 

Piscalka1. minuta: S sredine igrišča so krenili nogometaši mladinske ekipe.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.