FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Elvis Bratanović zapustil Domžale

 V Nogometnem klubu Domžale nadaljujejo s pospešenim oblikovanjem igralskega kadra za prihajajočo sezono. Po prihodih Kristijana Šipka, Lovra Bizjaka in Tilna Klemenčiča ter odhodih Adnana Golubovića, Roka Elsnerja in Alvara Brachija so se rumeni sporazumno razšli še z napadalcem Elvisom Bratanovićem. Slednjemu bi pogodba s pokalnimi prvaki potekla konec tekočega meseca.

29 bratanovic ol20170531

Bratanović je v Domžale prišel poleti 2016, za rumene pa je zaigral na 25-ih tekmah. Dosegel je štiri gole, od tega dva v prvenstvu in dva v pokalu. Napadalec je na igrišču prebil 1040 minut, večino spomladanskega dela prvenstva pa je izpustil zaradi operacije slepiča. 24-letnemu Bratanoviću se Nogometni klub Domžale zahvaljuje za vse, kar je storil v rumenem dresu in mu želi veliko uspeha na nadaljnji nogometni poti.

16 bratanovic al20170521

Besedilo: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.