FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Repas: V mislih imamo Rudar

Nogometaši Domžal so imeli po napornem potovanju z Islandije zelo malo počitka. Po celonočnem potovanju so na letališče Jožeta Pučnika prišli v petek zgodaj zjutraj, že v nedeljo pa bodo znova na igrišču. Prvič v sezoni se bodo borili za točke, saj se začenja Prva liga Telekom Slovenije. Rumeni bodo v 1. kolu gostovali v Velenju, ki je med poletnim odmorom doživel kopico sprememb.

27 repas va20170713


Eden od junakov tretje evropske zmage v sezoni je bil Jan Repas, ki je v prvem polčasu poskrbel za vodstvo rumenih, v drugem pa je začel akcijo, ki je pripeljala do enajstmetrovke. Slednjo je izkoristil izkušeni Senijad Ibričić: "Tekma z Valurjem je bila zelo težka. Bila je točno takšna, kakršno smo pričakovali. Strokovno vodstvo nam je dobro predstavilo nasprotnika, zato smo lahko uspešno zaustavljali vse dolge podaje in odbite žoge. Veliko je bilo dvobojev ena na ena. Na koncu smo dokazali, da smo kakovostnejša ekipa in zasluženo zmagali," se je četrtkove tekme spomnil otrok Nogometnega kluba Domžale, ki je v uvodu sezone izjemno strelsko razpoložen: "Vesel sem tega dosežka. Želim si le, da bomo z ekipo napredovali v naslednji krog, saj si to več kot zaslužimo. Vzdušje v ekipi je super in to nas vodi v dobre igre ter posledično zmage," je enega od razlogov za odličen začetek sezone navrgel 20-letni nogometaš.

29 repas va20170713

Rumeni bodo povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij za evropsko ligo odigrali v četrtek, 20. julija ob 20:00 na povsem novem igrišču v Športnem parku Domžale:"Druga tekma bo še težja od prve. Znova bo potrebno odigrati dobro tekmo in pokazati vse svoje sposobnosti. Veseli smo, da bomo po skoraj treh mesecih znova zaigrali pred domačimi navijači, saj so prav oni tisti, ki nam dajejo dodatno moč na igrišču. Želimo se jim zahvaliti z zmago in uvrstitvijo v naslednji krog," je o otvoritveni tekmi na novi travnati površini spregovoril Repas, ki bo naslednje dni v prvi vrsti izkoristil za počitek: ''Potrebno se bo dobro spočiti in regenerirati. V mislih imamo že Rudar in, če bomo prikazali podobno formo kot jo kažemo v Evropi, nam zmaga ne more uiti," je odločen nogometaš iz Količevega, ki opozarja, da igralcev tri zmage v Evropi ne smejo zaslepiti:"Gre za uvodno tekmo v prvenstvu in začetek nove domače sezone, ki za vse klube pomeni novo priložnost za dokazovanje. Vse ekipe bomo začele z ničle in vse imamo enake možnosti za osvojitev naslova državnega prvaka. V prvenstvu imamo visoke cilje in že v nedeljo želimo narediti prvi korak h uresničevanju le-teh," je odločno zaključil zvezni igralec Domžal.

36 repas va20170713

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.