FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Na tekmo v Freiburg za vsega 150 evrov

Popotovanja rumene družine po Evropi se nadaljujejo. Tokrat se selimo v nemški Freiburg, kjer bodo slovenski pokalni prvaki v četrtek ob 21:05 odigrali prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij za evropsko ligo. Nogometni klub Domžale vam ponuja organiziran ogled dvoboja na Schwarzwald-Stadionu. Prijave zbiramo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do torka, 25. Julija do 14:00.

20017514 10156401383160968 4968237798794479136 o

Privrženci slovenskih pokalnih prvakov se bomo na pot podali skupaj z domžalsko ekipo. Varovanci Simona Rožmana se bodo iz športnega parka Domžale na letališče Jožeta Pučnika odpravili v sredo, 26. julija ob 8:30. Takoj za njimi se boste z avtobusom na pot proti Freiburgu odpravili tudi zvesti navijači. Pričakovan prihod v bližino mesta na jugozahodu Nemčije je v sredo zvečer. Po nastanitvi v hotelu boste imeli prosto vse do odhoda z avtobusom na tekmo. Nemudoma po tekmi sledi pot domov. Pričakovan povratek v Domžale je v petek zjutraj.

Cena celotnega aranžmaja, avtobusni prevoz, spanje z zajtrkom v hotelu in vstopnica za tekmo je 150 evrov na osebo. Prijave in vplačila zbiramo do torka do 14:00 na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in v klubskih prostorih. Navijaški izlet bo izveden le v primeru zadostnega števila prijav.

stadion

Seveda se lahko v Freiburg odpravite tudi z lastnim prevozom. Vaucher za vstopnice v domžalskem sektorju lahko prevzamete vsak delavnik med 10:00 in 16:00 v klubskih prostorih. Cena vstopnice je 16 evrov. Vstopnice boste lahko prevzeli pred stadionom in sicer pred sektorjem K (jugovzhodni del stadiona), ki je namenjen domžalskim navijačem. Do stadiona najlažje pridete tako, da avtocesto A5 zapustite pri izvozu ''Freiburg-Mitte''. Držite se smeri ''Donaueschingen / B31 in sledite oznakam »Ebnet / Littenweiler / Stadien''. Glede na to, da je stadion lociran na gosto poseljenem območju, kjer je zelo malo parkirnih površin, organizator svetuje, da se na tekmo odpravite s tramvajem.

Kam: Na tekmo Freiburg – Domžale
Kdaj:
Odhod iz Domžal: 26.07.2017 ob 8:30 iz Domžal
Prihod v Domžale: 28.07.2017 zjutraj
Aranžma: avtobusni prevoz, vstopnica, soba z zajtrkom v hotelu
Cena: 150 evrov

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB