FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vstopnice za evropski spektakel z Marseilleom že v prodaji!

Nogometaši Domžal so s slavjem proti nemškemu Freiburgu poskrbeli za zgodovinsko uvrstitev v 4. krog kvalifikacij za evropsko ligo. Na zadnji stopnički pred skupinskim delom Lige Europa se bodo pomerili s članom elitne francoske Ligue 1, moštvom Olympique de Marseille. S francosko zasedbo, ki je v sezoni 1992/93 osvojila tudi prestižno Ligo prvakov, se bodo pomerili na dveh tekmah - prva bo na sporedu v četrtek, 17. avgusta, ob 20.45 v ljubljanskih Stožicah, povratna pa teden dni pozneje v Franciji. Vstopnice za prvi obračun so od danes že v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventima. 

13 tribuna wh09072016

Domžalska zasedba je v zadnjem letu kar dvakrat poskrbela za pravi nogometni spektakel v Stožicah. Proti nemškemu Freiburgu se je na tribunah stožiškega stadiona zbralo 5.136 gledalcev, rekord na domači tekmi rumenih pa je bil dosežen na lanskem evropskem obračunu proti West Hamu. Tekmo je namreč tedaj obiskalo kar 8.458 navijačev! Izjemna številka, a je sedaj čas za nov rekord! ;)

NAKUP VSTOPNICE

24 veselje fr20170803

VSTOPNICE REDNA PRODAJA ODRASLI

Nogometni klub Domžale se je za prodajo vstopnic dogovoril s podjetjem Eventim, kar pomeni, da si lahko dragoceni košček papirja že zagotovite na njihovih prodajnih mestih. Cena vstopnice na dan tekme znaša 20 evrov, v predprodaji, torej do vključno srede, 16. avgusta, pa le 15 evrov. 

VSTOPNICE REDNA PRODAJA OTROCI

Za najmlajše navijače smo pripravili posebej ugodno ponudbo, saj vas bo vstopnica za otroke do vključno 14. leta starosti v predprodaji stala le 5€, na dan tekme pa 10€.

LASTNIKI BREZPLAČNIH NAVADNIH IN VIP LETNIH VSTOPNIC

Lastnike brezplačnih navadnih in VIP letnih vstopnic naprošamo, da do torka, 15. avgusta med 10. in 16. uro v klubskih prostorih prevzamete vstopnico, ki vam bo omogočila brezplačen vstop na tekmo.

LASTNIKI PLAČLJIVIH LETNIH VSTOPNIC

Nogometni klub Domžale bo tudi letos prav posebej nagradil lastnike plačljivih letnih vstopnic. Obračun med Domžalami in Marseillom si boste ogledali v prestižni VIP loži stadiona v Stožicah. Naprošamo vas, da svojo vstopnico prevzamete v klubskih prostorih do torka, 15. avgusta med 10. in 16. uro.

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani