FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Podprite domžalsko zasedbo tudi v Franciji!

Pozornost se sedaj usmerja proti prvemu evropskemu obračunu s francosko zasedbo Olympique de Marseille. Dvoboj z nekdanjim zmagovalcem Lige prvakov bo v Stožicah na sporedu v četrtek, 17, avgusta, ob 20:45. Povratno srečanje bo v Franciji odigrano teden dni kasneje, tja pa lahko v organizaciji Nogometnega kluba Domžale odpotujete tudi vi! 

Cena aranžmaja, v katerega spadajo avtobusni prevoz, nočitev z zajtrkom in vstopnica za tekmo, znaša vsega 180 EUR. Svojo prijavo pošljite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., zadnji rok zanjo pa je v petek, 18. avgusta. 

Predviden odhod avtobusa je v sredo, 23. avgusta, ob 6. uri zjutraj iz športnega parka Domžale, v Francijo pa boste navijači prišli v večernih urah. Vse do odhoda avtobusa na tekmo boste imeli navijači prosto. Takoj po tekmi sledi odhod proti Domžalam, kamor boste prispeli v petkovih jutranjih urah.

Navijaški izlet bo izveden le v primeru zadostnega števila prijav. Rumena družina – moštvo vas potrebuje! ;)

23 veselje fr20170803

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani