FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V pričakovanju sobotne tekme s Triglavom

Domžalska zasedba se v teh dneh intenzivno pripravlja na nadaljevanje prvoligaškega tekmovanja. V soboto, 9. septembra, bodo rumeni ob 18. uri v Športnem parku Domžale gostili kranjski Triglav. Nekaj misli je pred srečanjem 8. kola Prve lige Telekom Slovenije strnil slovenski reprezentant Amedej Vetrih.

“Reprezentančni premor je za nami in pozornost je sedaj že preusmerjena v izzive, ki jih prinašata ligaško in pokalno tekmovanje. Vsi skupaj smo veseli, da bomo po dolgem času znova zaigrali na našem stadionu, kjer si želimo, da bi nas na tekmi proti Triglavu podprlo čim večje število gledalcev,“ je uvodoma dejal domžalski vezist, ki je odlične igre v tej sezoni kronal s prvim vpoklicem v člansko reprezentanco Slovenije. V dresu izbrane vrste je debitiral minuli petek, ko je proti Slovaški odigral celotno tekmo, nekaj minut pa je dodal tudi na ponedeljkovi tekmi proti Litvi. Nedvomno igranje za svojo državo predstavlja dodatno motivacija za prihodnje delo: “Biti del reprezentance, v kateri so najboljši slovenski nogometaši, je nekaj posebnega. Zelo sem bil vesel klica, še bolj pa debija. Slednji se žal ni izšel po mojih željah, saj nam ni uspelo vknjižiti novih točk v boju za svetovno prvenstvo. Vseeno pa si tudi v prihodnje želim biti del izbrane vrste, kar pa bo mogoče le ob dobrih nastopih v domžalskem dresu.“

Priložnost za nove igralne minute se ponuja že v soboto, ko v Domžale prihaja Triglav. Kranjčani so v tej sezoni zbrali štiri točke, trenutno pa zasedajo deveto mesto. Štiri mesta višje se nahaja naše moštvo, ki je na dosedanjih sedmih tekmah vknjižilo devet točk. Kot poudarja Vetrih, je glavni cilj na sobotnem obračunu jasen: “Prvenstva nismo odprli najbolje, a je sedaj čas, da izboljšamo svoj izkupiček. Smo tekmovalni, ambiciozni, vselej si želimo treh točk. Enako bo tudi v soboto, a se zavedamo, da naloga ne bo lahka. Triglav je neugodna ekipa, zato bomo morali prikazati maksimalno borbeno predstavo, če se želimo na koncu veseliti novih točk.“

Cena vstopnice za tekmo s Triglavom znaša 5 EUR za odrasle, za dijake, študente in upokojence 3 EUR, otroci do vključno 14. leta pa imajo vstop prost. Srečanje bodo sodili Darjan Kovačič (Grosuplje), Simon Smej (Fokovci) in Borut Anželj (Tišina), delegatsko vlogo pa bo opravljal Jože Tomšič (Ljubljana).

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.