FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pet obračunov v septembru - prvi na sporedu že jutri!

Domžalska zasedba bo v mesecu septembra odigrala pet obračunov. Štirikrat bo na delu v Prvi ligi Telekom Slovenije, prvič v tej sezoni pa jo čaka še obračun v pokalnem tekmovanju, v katerem bo naše moštvo branilo lanskoletno lovoriko najboljšega.

a 22

Datum in ura Tekma Kraj Tekmovanje
9. september, 18.00 NK Domžale - NK Triglav Športni park Domžale Prva liga Telekom Slovenije
16. september, 20.20 NK Olimpija - NK Domžale Stadion Stožice Prva liga Telekom Slovenije
20. september, 15.00 NŠ Mura - NK Domžale Stadion Fazanerija Pokal Slovenije
24. september, 18.45 NK Domžale - NK Rudar Velenje Športni park Domžale Prva liga Telekom Slovenije
29. september, 18.45 NK Celje - NK Domžale Arena Z'dežele Prva liga Telekom Slovenije

Prvi obračun bo na sporedu že jutri, ko bo v Domžalah gostovala zasedba kranjskega Triglava. Cena vstopnic za obračun, ki se bo začel ob 18. uri, znaša 5 EUR za odrasle, 3 EUR za dijake, študente in upokojence, otroci do 14. leta pa imajo vstop prost.


Sponzor tekme:


Kot poudarja vezist Amedej Vetrih, si domžalska zasedba izboljšanja svojega rezultatskega izkupička: “Prvenstva nismo odprli najbolje, a je sedaj čas, da izboljšamo svoj izkupiček. Smo tekmovalni, ambiciozni, vselej si želimo treh točk. Enako bo tudi v soboto, a se zavedamo, da naloga ne bo lahka. Triglav je neugodna ekipa, zato bomo morali prikazati maksimalno borbeno predstavo, če se želimo na koncu veseliti novih točk.“

Podobne želje ima tudi domžalski strateg Simon Rožman: "Začenjamo z novo zgodbo, ki se začne že v soboto. V ligaškem tekmovanju si želimo izboriti evropsko vozovnico, nato pa naslednje leto tudi tam narediti korak višje. Proti Triglavu ne bo lahko, a verjamem, da bomo dobro pripravljeni. Želja so nove tri točke."

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.