FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 8. kolo: Domžale - Triglav 6:1 (FOTO)

231 Domzale 

6 : 1

DOMŽALE

konec

TRIGLAV

8. kolo PLTS, Športni park Domžale, 600 gledalcev
Bizjak 11', 38' Več ... Poplatnik 22'/11m
Ibričić 23'/11m    
Majcen 75'/ag.    
Dobrovoljc 79'    
Hebaj 90+1'    

 Sponzor tekme:

 

DOMŽALE TRIGLAV
Dejan Milić (K) 1 Elvis Džafič (K)
6 Tilen Klemenčič 5 Stefan Kukoljac
Marko Alvir 11 Dejan Robnik menjava57'
8 Matija Širok 14 Kristjan Arh Česen
9 Lovro Bizjak menjava80' 15 Matej Poplatnik
11 Jure Matjašič menjava63' 16 Gašper Udovič
17 Senijad Ibričić menjava75' 17 Tilen Mlakar menjava70'
21 Nermin Hodžić 23 David Zec
27 Gaber Dobrovoljc 30 Momir Bojić
29 Jure Balkovec 43 David Tijanić
90 Zeni Husmani 99 Luka Majcen menjava81'
 
22 Ajdin Mulalić 13 Jalen Arko
5 Luka Volarič menjava63' 4 Jernej Gvardjančič
13 Žan Žužek menjava75' 6 Daniel Vujčić
23 Dario Melnjak 7 Nejc Križaj
31  Alen Ožbolt 27 Nejc Pušnik menjava81'
33 Matija Rom 45 Igor Bukara menjava57'
70 Rubin Hebaj menjava80' 72 Tom Žurga menjava70'

V ekipi Domžal zaradi poškodbe ni bilo Petra Franjića, Kristijana Šipka in Alexandreja Kombija. Amedej Vetrih je zbolel, Agim Ibraimi pa še ni imel pravice nastopa.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
 Darjan Kovačič (Grosuplje) Simon Smej (Fokovci) Borut Anželj (Tišina) Jože Tomšič (Ljubljana)

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Bizjak 11'  Klemenčič 29'   
2:1 Ibričić 23'/11m  Husmani 32'   
3:1 Bizjak 38' Ibričić 48'   
4:1 Majcen 75'/ag. Balkovec 52'   
5:1 Dobrovoljc 79'    
6:1 Hebaj 90+1'    
TRIGLAV
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Poplatnik 22'/11m  Kukoljac 23'  
  Majcen 66'  

Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Darjan Kovačič je označil konec tekme. Domžalčani so dosegli najvišjo zmago pod vodstvom Simona Rožmana.

zoga6:1 Hebaj; 90+1. minuta: Hebaj je priboril prosti strel na levem robu kazenskega prostora Triglava. Četrti sodnik Roman Glažar je označil dve minuti dodatka tekme. Prosti strel je odlično izvedel Alvir. Njegov strel čez živi zid je Džafić na kratko odbil. Iz bližine je s strelom poizkušal Dobrovoljc, Džafić pa je odbil v kot. Po podaji Balkovca na drugo vratnico je Dobrovoljc z glavo vrnil pred vrata, kjer je Hebaj z glavo žogo neubranljivo poslal v zgornji levi kot vrat Triglava.

88. minuta: Po podaji Žužka je s 23 metrov močno sprožil Alvir. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Džafić, ki je žogo dvignil čez prečko. Po podaji Balkovca s kota so se gostje ubranili.

87. minuta: Hodžić je priboril kot z leve strani. Po podaji Balkovca je bil pred vrati najvišji vratar Džafić.

85. minuta: Dvojno podajo sta na levi strani polovice Domžal odigrala Bukara in Poplatnik. Slednji je s 14 metrov streljal previsoko.

menjava81. minuta: V ekipi Triglava je Majcna zamenjal Pušnik.

menjava80. minuta: V ekipi Domžal je ob glasnem aplavzu občinstva Lovra Bizjaka zamenjal Rubin Hebaj.

zoga5:1 Dobrovoljc; 79. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela z desne strani. Izjemen predložek je poslal Balkovec, pred vrati pa je nebeško skočil Dobrovoljc, ki je žogo z glavo preusmeril v mrežo.

menjava75. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Žan Žužek.

zoga4:1 Majcen/ag.; 75. minuta: Balkovec je izvajal kot z desne strani. Pred vrati je do strela z glavo prišel Hodžić, Majcen pa je na golovi črti s prsmi nesrečno žogo preusmeril v lastno mrežo.

74. minuta: Nova imenitna akcija rumenih po desni strani. Bizjak je lepo zaposlil Alvirja, ki je prišel vse do vrat Kranjčanov. Njegov strel ob bližnjo vratnico je vratar Džafić odbil v kot.

menjava70. minuta: V ekipi Triglava je Mlakarja zamenjal Žurga.

68. minuta: Širok je storil prekršek 25 metrov od vrat Domžal. Nekoliko z leve strani je prosti strel izvedel Bukara, ki je natančno meril v zgornji desni kot. Z imenitno obrambo se je izkazal vratar Milić, ki je žogo dvignil čez prečko. Po podaji Mlakarja so se domači ubranili. V nadaljevanju akcije je po predložku Bojića Mlakar z 11 metrov streljal previsoko.

67. minuta: Majcen je ob levi avt liniji v ogenj poslal Bukaro. Slednji je poslal predložek pred vrata, kjer je Poplatnik z glavo streljal previsoko.

rumeni karton mali66. minuta: Zaradi prekrška nad Matijo Širokem je rumeni karton prejel Majcen.

64. minuta: Po predložku Balkovca je Bizjak žogo z glavo namestil Široku. Slednji je s 25 metrov meril mimo leve vratnice.

menjava63. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Luka Volarič. Po uigrani akciji s kota in podaji Husmanija so se gostje ubranili.

61. minuta: Širok je odbil v kot z leve strani. Po podaji Bukare so se domači ubranili.

60. minuta: Husmani je ob desni avt liniji odlično zaposlil Bizjaka. Ta je s podajo v sredino našel Alvirja, ki je s 23 metrov meril za las mimo desne vratnice.

58. minuta: Matjašič je priboril prosti strel globoko na levi strani polovice Triglava. Ibričić je zadel živi zid.

menjava57. minuta: V ekipi Triglava je Robnika zamenjal Bukara.

rumeni karton mali52. minuta: Zaradi prekrška nad Mlakarjem je rumeni karton prejel Jure Balkovec.

rumeni karton mali48. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Senijad Ibričić.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Darjan Kovačič je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Širok je na desni strani kazenskega prostora Triglava lepo našel Ibričića. Ta je podal na prvo vratnico, kjer so gostujoči branilci v zadnjem trenutku odbili pred Bizjakom.

zoga3:1 Bizjak; 38. minuta: Alvir je na desni strani v ogenj poslal Široka. Slovenski reprezentant je poslal odličen predložek na prvo vratnico, kjer je Bizjak z voleja sprožil v levi kot vrat Džafića. Žoga se je ob pomoči vratnice odbila v mrežo.

35. minuta: Širok je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Triglava. Prosti strel je izvedel Balkovec, pred vrati pa je do strela z 11 metrov prišel Ibričić, a žoge ni najbolje zadel. Gostje so se ubranili.

rumeni karton mali32. minuta: Zaradi prekrška nad Arhom Česnom je rumeni karton prejel Zeni Husmani.

rumeni karton mali29. minuta: Zaradi domnevne igre z roko je rumeni karton prejel Tilen Klemenčič.

29. minuta: Tijanić je izvajal prosti strel na desni strani polovice Domžal. Podal je na prvo vratnico, kjer je Majcen streljal visoko čez gol. 

zoga2:1 Ibričić/11m; 23. minuta: S strelom v spodnji levi kot je enajstmetrovko uspešno izvedel Ibričić.

rumeni karton mali23. minuta: Po podaji Ibričića je Bizjak preigraval v kazenskem prostoru Triglava. Nepravilno ga je zaustavil Kukoljac, ki je prejel rumeni karton, Domžalčani pa strel z enajstih metrov.

zoga1:1 Poplatnik/11m; 22. minuta: Enajstmetrovko je s strelom v zgornji desni kot uspešno izvedel Poplatnik.

21. minuta: Drugi zaporedni kot Triglava je izvedel Tijanić. Poslal je žogo pred vrata, kjer je nespretno z roko igral Alvir in Triglav je prišel do enajstmetrovke. 

20. minuta: Tijanić je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Mlakar. Vratar Milić je z odlično obrambo žogo odbil v kot. 

19. minuta: Husmani je globoko na desni strani polovice Domžal storil prekršek. Po predložku Mlakarja je Majcen z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

18. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Balkovec je na kratko podal do Matjašiča, ki je poslal močan predložek pred vrata. Gostje so uspešno odbili.

zoga1:0 Bizjak; 11. minuta: Na polovici Triglava je žoga prišla do Alvirja, ki je z domiselno podajo za hrbtom gostujočih branilcev našel Bizjaka. Slednji je bil hitrejši od vratarja Džafića. Napadalec rumenih je kranjskega čuvaja mreže premagal z lepim lob udarcem.

8. minuta: Hodžić je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je bil pred vrati najvišji vratar Džafić.

6. minuta: Balkovec je na levi strani na kratko podal do Matjašiča, ki je prišel do strela z 20 metrov. Meril je za las mimo desne vratnice.

6. minuta: Alvir je priboril prosti strel na desni strani polovice Triglava. Prosti strel je izvedel Balkovec, ki je zadel živi zid.

4. minuta: Ibričić je na polovici Triglava našel Alvirja, ki je z izjemnim prodorom prišel vse do vrat Kranjčanov. Z desne strani je poizkušal s strelom ob bližnjo vratnico, a se je z odlično obrambo z nogo izkazal vratar Džafić.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal. 

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.