FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Lovro Bizjak: "Veseli zmage in načina, kako smo jo dosegli"

Pomembno vlogo pri sobotni visoki zmagi nad kranjskim Triglavom, ki so ga rumeni premagali s kar 6:1, je imel nedvomno Lovro Bizjak. Hitronogi napadalec je dosegel kar dva zadetka, nad njim pa je bil storjen še prekršek za enajstmetrovko, ki jo je uspešno realiziral Senijad Ibričić. 

20170909 12 bizjak

Že v samem uvodu srečanja smo pokazali, da nas zanima le zmaga. Odlično smo krenili v obračun, nato pa bili iz minute v minuto bolj odločni, da uresničimo svoj cilj. Veseli smo zmage, predvsem pa tudi načina, s katerim smo jo dosegli. Tri točke so zaslužene, verjamem pa, da lahko prikazano v prihodnje še nadgradimo,“ je uvodoma dejal 23-letni Mozirjan, ki se je tokrat predstavil povsem v konici napada, kar je znal odlično izkoristiti: “Ta vloga mi ni tuja, tako da prilagoditev ni bila težka. Moja naloga je, da čim bolje pomagam ekipi in uresničim navodila strokovnega vodstva. Igralni položaj ni pomemben, povsod bom dal svoj maksimum. Zelo sem vesel obeh zadetkov, ki sta seveda plod dobre predstave celotne ekipe. Trdo delo v reprezentančnem premoru se je poplačalo, misli pa sedaj že usmerjamo proti naslednji tekmi.“

Le ta prihaja že v soboto, ko se Domžalčani podajajo na zahtevno gostovanje k ljubljanski Olimpiji. Srečanje v Stožicah, kjer so rumeni v tej sezoni že odigrali dve evropski tekmi, se bo začelo ob 20.20: “Čaka nas zahteven teden, saj se bomo skušali čim bolje pripraviti na tekmo z Olimpijo. Slednja je izredno dobro začela letošnjo sezono in tako zasluženo zaseda prvo mesto na prvenstveni lestvici. Imajo kakovostno moštvo, kar na drugi strani velja tudi za nas. Obeta se zanimiv lokalni derbi, v katerem ne bo manjkalo dobrega nogometa,“ je misli o prihajajočem obračunu strnil Bizjak.

20170909 19 ibricic

Nekdanji nogometaš Šmartnega in Aluminija se je v Domžale preselil v poletnem prestopnem reku, odtlej pa se je dobro vklopil v ekipo in zelo hitro postal eden nosilcev našega moštva: “Odločitev za prihod v Domžale je bila pravilna, zato sem zelo vesel, da sem del rumene družine. Čutim, da lahko v tem klubu in pod vodstvom trenerja Simona Rožmana še precej napredujem, zato se resnično veselim prihodnjih izzivov,“ je zaključil strelec štirih golov v letošnji sezoni.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani Zavarovalnica Triglav, d.d.