FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Odštevanje do tekme pri koncu - v Domžale prihaja Ankaran

Odštevanje do jutrišnje tekme z Ankaranom je že skorajda pri koncu. Domžalska zasedba bo danes popoldne opravila še zadnji trening pred obračunom 12. kola Prve lige Telekom Slovenije, ki se bo v Športnem parku Domžale začel ob 17. uri. Nekaj misli pred tekmo je tokrat strnil Matija Širok.

33 sirok fr20170726

Vsi skupaj se že veselimo vnovične vrnitve v ligaški ritem tekem. Pred našimi navijači nas jutri čaka zahtevna naloga, saj igramo proti nasprotniku, ki je v zadnjih tekmah pokazal čvrstost in kakovost ter zasluženo prišel tudi do prve zmage v prvoligaški konkurenci. Tekmeca smo dobro spoznali, gre za zasedbo, ki ima v svojih vrstah precej nevarnih nogometašev,“ je nekaj besed primorski zasedbi namenil 26-letni bočni branilec, ki je nato odločno poudaril, da domžalsko moštvo na jutrišnji tekmi zanima le en cilj: “Želimo si povratka v zmagovalni ritem, zato bomo naredili vse, da proti Ankaranu osvojimo vse tri točke. Pozitivno je, da nimamo težav s poškodbami, najpomembnejša stvar pa je naša želja po dobrih predstavah, ki je jasno vidna na vsakem treningu. V moštvu vlada pravo vzdušje in prepričan sem, da bo to vidno tudi jutri na terenu.“

Širok v tem reprezentančnem premoru ni vadil z moštvom, razlog pa je nedvomno takšen, kot bi si ga želel vsak profesionalni nogometaš. “Lepo je bilo znova biti v družbi najboljših slovenskih nogometašev. Vpoklic v reprezentanco je izjemna čast za vsakega nogometaša, zame pa predstavlja še dodatno motivacijo. Vem, da si lahko zaupanje selektorja priborim le z dobrimi igrami v klubu, zato sem toliko bolj odločen, da v rumenem dresu iz tekme v tekmo kažem dobre igre. Prvič že jutri,“ je še dodal primorski nogometaš.

Jutrišnjo tekmo z Ankaranom bo sodila sodniška trojka Roman Glažar (Ptuj), David Gabrovec (Markovci) in Janez Bezjak (Gorišnica), delegatsko vlogo pa bo opravljal Dušan Bezjak (Tolmin).

Na tokratnem srečanju bomo v okviru podpore akciji Rožnati oktober, ki je namenjena osveščanju boja proti raku dojk, vsem obiskovalkam omogočili prost vstop, pripravljamo pa tudi lepa presenečenja in nagradno igro med polčasom. Več o tem najdete na tej povezavi.

Cena vstopnice za odrasle obiskovalce znaša 5 EUR, za dijake, študente in upokojence 3 EUR, otroci do 14. leta pa imajo vstop prost.  

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound