FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Znani termini zadnjih štirih jesenskih obračunov

Tekmovalno-licenčni sektor Nogometne zveze Slovenije je včeraj obelodanil dokončen razpored zadnjih štirih kol jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije. Domžalčane čakata še po dve domači tekmi in gostovanji, prvič pa bodo naši nogometaši na delu že to nedeljo, ko v Športni park Domžale prihaja Krško. Srečanje, ki se bo začelo ob 15. uri, bo tudi dobrodelno obarvano, saj bomo v sodelovanju z Anino zvezdico znova zbirali prehrambene izdelke z daljšim rokom uporabe. Vsem obiskovalcem, ki bodo na blagajno našega stadiona prinesli dva tovrstna izdelka, bomo podarili brezplačno vstopnico za tekmo. 

46 volaric fl20170706

Nedeljsko srečanje bo sicer že deseti medsebojni prvoligaški obračun s Krčani, z nekoliko boljšim izkupičkom pa se lahko pohvali naša zasedba, ki je doslej slavila trikrat. Dvakrat so bili uspešni Posavci, štirikrat pa se je srečanje končalo brez zmagovalca. Na zadnjem obračunu so s 4:2 slavili nogometaši Krškega, da se kaj takšnega tokrat ne bi ponovilo, pa bodo morali rumeni prikazati precej boljšo predstavo, poudarja Luka Volarič: "Zadnji dvoboj s Krčani je dober dokaz, da moramo biti skozi vseh devetdeset minut zbrani in na svojem maksimumu, če želimo osvajati točke. Tudi tokrat nas čaka zahtevna naloga, a se bomo z njo spoprijeli zelo motivirani. Na prihodnjih štirih tekmah si želimo maksimalnega izkupička, s katerim bi si priigrali ugodno izhodišče za spomladanski del sezone. Verjamem, da nas bo strokovni štab dobro pripravil na obračun, vsi skupaj pa si želimo, da bi nam do novih točk pomagali tudi naši navijači."

Krilni nogometaš je minulo soboto odigral drugi polčas na prijateljskem srečanju z Lokomotivo, kar je bila zelo dobra generalka za moštvo pred štirimi sklepnimi dejanji jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije. Rumeni so v Zagrebu preizkusili nekaj novih zamisli strokovnega štaba, do zmage pa prišli ob zelo borbeni predstavi, kar bo ključ do uspeha tudi tokrat, dodaja 26-letni Primorec: "Lahkih tekem ni, vsi nasprotniki so namreč zelo kakovostni in željni zmag. Na igrišču šteje le borbenost, česar se dobro zavedamo vsi nogometaši v moštvu. S to miselnostjo bomo šli v vse prihodnje obračune, začenši z nedeljskim. Vemo namreč, kakšni so naši cilji in kako jih lahko dosežemo."

Prihajajoči obračuni našega moštva:

Datum in ura Nasprotnik Lokacija
Nedelja, 19. november, 15:00 Krško Športni park Domžale
Sobota, 25. november, 13:00 Triglav Športni center Kranj
Nedelja, 3. december, 16:45 Olimpija Športni park Domžale
Sobota, 9. december, 15:00 Rudar Mestni stadion Ob jezeru

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmc