FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V pričakovanju nedeljske tekme z Olimpijo

Nedeljsko popoldne bo v Domžalah povsem v znamenju nogometa. Ob 16:50 se bo v Športnem parku Domžale začel derbi 18. kola Prve lige Telekom Slovenije, na katerem se bosta pomerila četrto in prvo uvrščena zasedba ligaškega tekmovanja. Varovanci Simona Rožmana se na obračun z Olimpijo pripravljajo z odlično popotnico treh zaporednih zmag, serijo pa želijo nadaljevati tudi v nedeljo, poudarja vezist Amedej Vetrih.

20170916 21

V moštvu se ne obremenjujemo z nasprotnikom, saj si vselej želimo priti do zmage. Od prve minute bomo krenili po tri točke, ki si jih zelo želimo osvojiti pred čim večjim številom naših navijačev. Gre za zadnjo domačo tekmo v koledarskem letu, ki je bilo za nas izredno uspešno, zato upamo, da se bo v Športnem parku Domžale zbralo lepo število članov rumene družine,“ poudarja 27-letni vezist, ki je v tej sezoni prve slovenske nogometne lige zbral dvanajst nastopov.

Vseh devetdeset minut je odigral tudi na prvi medsebojni tekmi z Olimpijo, ki se septembra žal ni izšla po željah domžalske zasedbe. “Takrat smo prikazali zelo dobro predstavo. Vseeno je bila Olimpija tista, ki je uspela izkoristiti eno priložnost, zato so se upravičeno veselili zmage. Upam, da bo tokratna zgodba z drugačnim koncem, a se zavedamo, da bomo morali biti zelo zbrani v napadu. Ljubljančani tekmecem dopuščajo izredno malo strelov, kar se odraža tudi v nizkem številu prejetih golov. Strokovni štab je gostujočo zasedbo dodobra analiziral, zato verjamem, da bomo obračun pričakali popolnoma pripravljeni,“ dodaja slovenski reprezentant.

Tokratno srečanje med Domžalami in Olimpijo bo sodil Damir Skomina, njegova pomočnika bosta Robert Vukan in Manuel Vidali, delegatsko vlogo pa bo opravljal Gojko Setnikar.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič 

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmc