FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Zeni Husmani: "Jesenski del želimo skleniti z zmago" (VIDEO)

Le še dva dneva nas ločita do zadnje tekme v jesenskem delu sezone. To soboto, 9. decembra, se nogometaši Domžal podajajo na zahtevno gostovanje k velenjskemu Rudarju, s katerim že skozi vso sezono bijejo težak boj za tretje mesto na lestvici Prve lige Telekom Slovenije. Nekaj misli pred obračunom je tokrat strnil Zeni Husmani.

2017 6

Jesenski del lahko zaenkrat označimo kot dober. Seveda bi lahko bil naš izkupiček še boljši, a je treba vedeti, da smo skozi vse poletje igrali zelo zahtevne preizkušnje v Evropi, ki so nam pobrale veliko moči, energije in tudi točk. Kakorkoli že, te preizkušnje so bile zelo dobrodošle in na višji ravni, kar evropske tekme nedvomno so, smo prikazali dobre predstave. Naš klubski cilj je, da vsak nogometaš skozi sezono čim hitreje napreduje. To nam je uspelo in tudi naše igre smo dvignili na višjo raven, vsekakor pa si želim, da bi v spomladanskem delu sezone odigrali še boljše tekme,“ je dejal makedonski vezist, ki je v tej sezoni na petnajstih ligaških srečanjih dosegel en zadetek.

Odigral je tudi obe dosedanji tekmi z velenjskim Rudarjem, ki pa se nista izšli po željah rumenih. 27-letni nogometaš verjame, da bo zgodba tokrat drugačna: “Gre za zadnjo tekmo v tem čudovitem koledarskem letu, ki je bilo za nas zelo uspešno. Tudi v Velenju imamo jasen cilj. Želimo si zmage in nadaljevanja serije dobrih rezultatov, s tem pa tudi čim boljšega izkupička pred zimskim premorom. Verjamem, da nam zadano lahko uspe.“

Srečanje v Velenju se bo začelo ob 15:00, z neposrednim televizijskim prenosom na Šport TV. Dvoboj med četrto in tretjo uvrščeno zasedbo na prvoligaški lestvici bo sodila sodniška trojka Dragoslav Perić, David Gabrovec in Goran Mikača, delegatsko vlogo pa bo tokrat opravljal Janko Ponikvar.  

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecVarovanje ValinaProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmc