FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Še pet dni do začetka priprav

Začetek priprav je vse bližje in prihajajočega dela se veselijo tudi člani strokovnega vodstva, ki mu poveljuje trener Simon Rožman. Domžalski strateg je v preteklosti večkrat pohvalil svoje najtesnejše sodelavce, ki opravljajo odlično delo v trenažnem procesu članskega moštva. Pomembno vlogo ima nedvomno tudi prvi pomočnik Aleš Kačičnik, ki je strnil nekaj misli pred nadaljevanjem sezone.

14448860 10155269823075968 5277764878682475613 n

Čeprav še nismo začeli s skupnim delom, vse poteka po zastavljenem načrtu. Igralci so dobili individualne programe za treninge, ki jih vestno izpolnjujejo. V tem premoru smo prvič uvedli tehnološko novost, da na daljavo spremljamo njihove aktivnosti. S tem lahko lažje nadzorujemo potek treningov, igralci pa imajo seveda možnost prejema povratne informacije. V naš proces vse bolj uvajamo različne tehnološke novosti in merljive parametre, s katerimi lahko trenažni proces še bolj nadzorujemo in natančneje prilagodimo glede na potrebe posameznika,“ je uvodoma dejal Aleš Kačičnik, prvi pomočnik glavnega trenerja Simona Rožmana. Slednji bo svoje moštvo na treningu prvič zbral v sredo, strokovno vodstvo pa bo prvi skupen sestanek opravilo že v ponedeljek, ko bodo dorečene še zadnje podrobnosti o prihajajočem pripravljalnem obdobju.

Petindevetdeset odstotkov programa je že sestavljenega, ostale podrobnosti pa bomo dorekli na ponedeljkovem sestanku, kjer bomo skupaj s trenerjem Simonom Rožmanom in ostalimi sodelavci dokončno potrdili zastavljen načrt dela. V uvodnem obdobju priprav bomo delali predvsem v Domžalah in tudi v Lukovici, konec januarja se nato prvič selimo v Umag, kjer smo imeli lani odlične pogoje za delo. Pred nami je naporno obdobje, a se vsi skupaj zavedamo, da so te priprave ključne za naše predstave v prihodnjih dvanajstih mesecih,“ je še dodal 44-letni Štorovčan, ki je v preteklosti bil tudi nogometaš našega članskega moštva.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Tark  Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound