FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Sledi gostovanje pri Olimpiji

Sobotni derbi 27. kola Prve lige Telekom Slovenije je pred vrati. Domžalski nogometaši se bodo jutri v ljubljanskih Stožicah pomerili z Olimpijo, ki na prvoligaški lestvici trenutno zaseda prvo mesto. Pred 35. medsebojnim srečanjem z ljubljansko zasedbo je misli strnil Andraž Kirm, ki poudarja, da se moštvo v tekmo podaja izredno motivirano.

nkd 27 kirm

Počutimo se odlično, prav takšna je tudi naša podoba na igrišču. Igramo všečen nogomet, poln priložnosti, iz katerih smo v zadnjih tekmah dosegli veliko zadetkov. Zagotovo smo željni novih zmag, tako da se že veselimo jutrišnje tekme, pred katero smo zelo motivirani. Vanjo se bomo podali na način, ki ga izvajamo že skozi vso sezono. Obeta se zanimiv dvoboj, ki bo postregel z obračunom dveh kakovostnih ekip,“ je uvodoma dejal izkušeni krilni nogometaš, ki je v tej sezoni vknjižil trinajst ligaških nastopov, dosegel en zadetek in zbral še tri asistence. Nastopil je tudi na zadnji medsebojni tekmi z Ljubljančani, ko so rumeni zmajem zadali njihov zadnji ligaški poraz.

Večjih skrivnosti med nami ni. Odigrali smo že dve medsebojni tekmi, tekmece smo spoznavali tudi s pomočjo video posnetkov. Prepričan sem, da velja enako tudi za naše nasprotnike. Ljubljančani so v tej sezoni zasluženo na prvem mestu in so blizu osvojitvi naslova najboljšega v prvoligaški konkurenci. Imajo ekipo odličnih posameznikov, ki lahko hitro kaznujejo vsako neprevidnost. Pričakujemo nevarno Olimpijo, tako da bomo morali biti zelo pozorni, zbrani in v najboljši možni dnevni formi, če se želimo veseliti novega pozitivnega rezultata,“ dodaja Kirm, ki je v preteklosti že nosil dres ljubljanske Olimpije, tako da odlično pozna zelenico in navijaško kuliso stoženskega stadiona.

20171203 8 kirm

Slednji bo tudi na jutrišnji tekmi dobro zapolnjen, saj je v predprodaji lastnika dobilo že več kot tisoč petsto vstopnic. “To so tekme, ki si jih želi odigrati vsak posameznik. Lep stadion, veliko ljudi, glasno vzdušje in odličen nasprotnik. Vsi nogometaši garamo za te derbije, tudi jutrišnji ne bo izjema. Upamo, da bo v prihodnosti tudi domžalski Športni park pogosteje poln, navsezadnje si z našo igro, pristopom in zadnjimi rezultati to nedvomno zaslužimo. Do konca sezone nas čaka še kar nekaj domačih tekem, tako da že sedaj vabimo vse člane rumene družine, da nas podprejo. Njihova podpora bo naša dodatna moč in energija,“ dodaja nekdanji slovenski reprezentant.

Jutrišnje srečanje bo sodil Dejan Balažič iz Ljubljane, na stranski liniji mu bosta pomagala Andraž Kovačič in Tomislav Pospeh. Delegatsko vlogo bo opravljal Otmar Komel.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB