FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V rumenem dresu znova tudi Matej Podlogar

Z veseljem pozdravljamo še enega novinca v našem moštvu, ki je prav tako zelo znan obraz. Enoletno pogodbo smo sklenili z napadalcem Matejem Podlogarjem, 27-letnim nogometašem, ki je pred leti že uspešno nastopal v rumenem dresu.

08 podlogar1 cu09072015

Imel sem veliko željo po vrnitvi v Domžale, saj vem, da je tukajšnje delo zelo kakovostno in primerljivo z evropsko ravnjo. Prav tako mi zelo ustreza tudi stil igre, ki ga goji trener Simon Rožman, tako da s prilagoditvijo ne bo težav. Vsi v klubu so me odlično sprejeli, počutim se kot da nikoli ne bi odšel. Sem odlično pripravljen, tudi zavoljo dejstva, da sem z moštvom treniral že mesec dni, za kar sem še posebej hvaležen trenerju Simonu Rožmanu, ki mi je to omogočil in mi v tem času skupaj s sodelavci tudi ogromno pomagal. Trenerju, športnemu direktorju in predsedniku kluba bi se iskreno zahvalil za izkazano zaupanjo, sedaj pa je seveda moja naloga, da to upravičim na zelenicah,“ ob sklenitvi dogovora zadovoljstva ni skrival Podlogar, ki je svojo profesionalno nogometno pot začel pri ljubljanskem Interblocku.

Kariero je kasneje nadaljeval pri velenjskem Rudarju, od koder je leta 2014 postal član rumene družine. V Domžalah je nato v dobrem letu in pol odigral 36 uradnih tekem in dosegel sedem zadetkov. Sledila je selitev v Celje, krajši čas je nato branil barve grške Lamie in kranjskega Triglava, zadnje pol sezone pa je bil član poljskega drugoligaša Grudziadza. 

Do konca prestopnega roka moramo dopolniti svojo zasedbo, Matej pa je naslednji, za katerega smo prepričani, da nam bo prinesel dodatno konkurenco in kakovost. Podobno kot Slobodana, tudi Mateja odlično poznamo in vemo, kaj nam prinaša. Veliko šteje tudi dejstvo, da je z nami treniral že skozi vso poletje, v tem času pa je pokazal močno voljo in željo po tem, da skupaj dosežemo zastavljene cilje,“ je ob prihodu novega nogometaša poudaril športni direktor Matej Oražem, ki je tako v zadnjem tednu poskrbel za kar tri okrepitve v napadalnem delu našega moštva. Poleg Mateja Podlogarja sta zasedbo rumenih okrepila še povratnik Slobodan Vuk in Ruben Belima, ki sta že prejela pravico nastopa na uradnih tekmah.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB