FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Celje - Domžale 0:2

PRVA LIGA SI 2011/2012
sobota, 07.04.2012, 29. kolo
Stadion Arena Petrol v Celju, 500 gledalcev

Strelca: 0:1 Vrhunc 37', 0:2 Zatkovič 80'

Sodniki: Nejc Kajtazović (Kranj), Anton Šinkovec (Begunje), Mitja Podobnik (Veliki Gaber), Andrej Žnidaršič (Kranj). Delegat:Slavko Režonja (Turnišče).

Celje Domžale
1 Mujčinović Amel 41 Vidmar Nejc  
5 Krajcer Marko 3 Topić Darko  
7 Krljanović Dejan 29 Balkovec Jure  
9 Kotnik Tadej 5 Hanžič Rok  
11 Bezjak Roman 13 Knezović Ivan  
13 Bakariš Saša 14 Balokog Michel Nack  
19 Verbič Benjamin 7 Teinović Dalibor  
23 Gobec Sebastjan  27 Vrhunc Luka  
26 Centrih Matej 31 Osmanaj Liridon  
28 Močić Marijo 11 Pekič Damir  
88 Medved Klemen 19 Zatkovič Mitja  
----------------------------------------- -----------------------------------------  
31 Kotnik Matic 1 Balažič Izidor  
8 Romih Alen 21 Krcić Amer  
20 Kos Dejan 25 Korun Uroš  
23 Gaber Tadej 17 Kovjenić Marko  
30 Vidmajer Tadej 23 Ihbeisheh Jaka  
20 Drevenšek Marko   
22 Skubic Nejc

Strelca: 0:1 Vrhunc 37', 0:2 Zatkovič 80'
Menjave:
Celje: Verbič - Vidmajer 60', Krljanović - Gaber 77', Kotnik - Kos 78'
Domžale: Vrhunc - Krcić 75', Osmanaj - Kovjenić 82', Zatkovič - Drevenšek 89'
Rumeni karton: Osmanaj 50', Krcić 90+2', Kovjenić 90+3'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni bilo Darka Zeca, Tadeja Apatiča,  Slobodana Vuka in Saše Aleksandra Živca. Kaznovan je bil Denis Halilović, ki je na zadnji tekmi proti Rudarju prejel rdeči karton. Na dan tekme je zbolel Dejan Gerić. Prvič v spomladanskem delu prvenstva sta zaigrala 17-letni Jure Balkovec in Luka Vrhunc.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Domžal, ki so tokrat oblekli roza drese.

2. minuta: Domžalčani so vnovič zaigrali v postavitvi 4-3-3. V obrambi so od desne proti levi na igrišču razporejeni Topić, Knezović, Hanžič in Balkovec. Na sredini so začeli Balokog, Teinović in Zatkovič ter v napadu Osmanaj, Pekič in Vrhunc.

9. minuta: Celjani so si priigrali prvi kot na tekmi. Na desni strani je z igrišča žogo odbil Hanžič. Po uigrani akciji je Krljanović podal po tleh v sredino. 25-metrov od vrat je Gobec sprožil precej mimo gola.
 
16. minuta: Osmanaj je pripravil prosti strel na levi strani polovice Celja. Dva metra od roba kazenskega prostora je Balkovec poslal predložek na prvo vratnico, kjer je odbil Gobec. Žoga je na vrhu kazenskega prostora prišla do Osmanaja, ki jo je z glavo poslal nazaj pred vrata. Tam je s petih metrov, iz težkega položaja, streljal Balokog. Dobro postavljeni vratar Mujčinović je žogo uspešno zaustavil na golovi črti.
 
18. minuta: Balkovec je bil pri žogi na levi strani polovice Celja. Poslal je predložek v sredino, kjer je Pekič s prvo podajo v ogenj poslal Osmanaja. Napadalec Domžal je iz težkega položaja uspel streljati, vendar je z 12-tih metrov meril mimo domačih vrat.
 
20. minuta: Osmanaj je na levi strani uspešno prodrl v kazenski prostor Celja. Tik pred črto, ki označuje konec igrišča je poslal nizek predložek v sredino. Vratar Mujčinović žoge ni uspel zadržati, pred Vrhuncem pa je v kot odbil Centrih.

21. minuta: Kot z leve strani je izvajal Hanžič. Podal je daleč na drugo vratnico, kjer je Pekič z glavo streljal visoko čez vrata.

26. minuta: Močič je prodrl po levi strani in v dvoboju s Knezovićem priboril kot. Po predložku s kota je s 15-tih metrov do strela prišel Krljanović, ki je v roko zadel Balkovca. Glavni sodnik Nejc Kajtazović je bil mnenja, da ni šlo za namerno igranje z roko.

28. minuta: Pekič je odlično prodiral po levi strani kazenskega prostora Celja. Prišel je vse do vrat, ko je zavrnil do Vrhunca. Slednji je streljal s prve, vratar Mujčinović pa je z bravurozno obrambo poskrbel, da se izid ni spremenil.
 
31. minuta: Domžalčani niso uspeli razčistiti pred svojim kazenskim prostorom in Gobec je z glavo žogo spustil za Bezjaka. Ta je z desnega roba kazenskega prostora močno sprožil, vendar meril previsoko.
 
36. minuta: Celjani so prišli do udarca s kota iz desne strani. Krljanović je podal pred vrata, kjer je uspešno izbil Hanžič.

0:1 Vrhunc; 37. minuta: Centrih je na polovici Celja storil napako. Do žoge je prišel Osmanaj, ki jo je po preigravanju z nekaj sreče spravil do Zatkoviča. Slednji je s slabih 30-tih metrov močno sprožil, žoga pa se je v kazenskem prostoru odbila od Vrhunca in končala v spodnjem levem kotu domačih vrat.
 
43. minuta: Bezjak je bil pri žogi na desni strani polovice Domžal. Poslal je nizek predložek na prvo vratnico, kjer je do strela z glavo prišel Močič. Žoga je oplazila levo vratnico gostujočih vrat.

45. minuta: Po predložku Balkovca z leve strani so domači odbili do Topića. Slednji je s 30-tih metrov močno sprožil, v kazenskem prostoru pa je pravo bombo v kot odbil Krajcer. Kot z desne strani je izvajal Balkovec. Na drugi vratnici je našel Zatkoviča, ki je iz ugodnega položaja z glavo meril čez gol.  

45+1. minuta: Četrti sodnik Andrej Žnidaršič je pokazal minuto dodatka prvega polčasa.

45+2. minuta: Nejc Kajtazović je označil konec prvega polčasa, ki so ga z 1:0 dobili Domžalčani.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Celja.

50. minuta: Zaradi prekrška nad Medvedom je rumeni karton prejel Liridon Osmanaj.

52. minuta: Topić je bil pri žogi na desni strani polovice Celja. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo poizkušal Vrhunc. Žoga se je odbila na drugo vratnico, kjer je v kot odbil Krljanović. Po uigrani akciji s kota je predložek na drugo vratnico poslal Balkovec. Pekič je visoko skočil in z glavo streljal za las čez gol.

59. minuta: Medved je na levi strani priboril prosti strel za Celje. Po podaji v kazenski prostor so se gostje uspešno ubranili.  

61. minuta: V ekipi Celja je Verbiča zamenjal Vidmajer.

64. minuta: Osmanaj je z leve strani poslal nizek predložek pred vrata, kjer je v kot odbil Centrih. Balkovec je podal na prvo vratnico, kjer je Knezović z 12-tih metrov močno sprožil. Na golovi črti je odbil Medved. V nadaljevanju akcije nova podaja na prvo vratnico. Tam je do strela prišel Knezović, vendar je meril za las mimo gola.

69. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Pri žogi je bil Vrhunc, ki je s 25-tih metrov sprožil po tleh. Vratar Mujčinović ni imel težjega dela.
 
74. minuta: Vrhunc je na levi strani priboril kot za Domžale. Balkovec je poslal predložek v kazenski prostor, kjer je Zatkovič s 13-tih metrov z glavo streljal visoko čez gol.

75. minuta: V ekipi Domžal je Luko Vrhunca zamenjal Amer Krcić.
 
78. minuta: V ekipi Celja je Krljanovića zamenjal Gaber.

79. minuta: V ekipi Celja je Kotnika zamenjal Kos.

0:2 Zatkovič; 80. minuta: Topić je bil pri žogi na desni strani polovice Celja. Poslal je nevaren predložek v kazenski prostor, kjer Osmanaj ni zadel žoge. Na levem robu kazenskega prostora je prišla do Zatkoviča, ki je po preigravanju močno sprožil. Žoga se je na poti odbila od Bakariča in končala v spodnjem desnem kotu domačih vrat.

82. minuta: V ekipi Domžal je Liridona Osmanaja zamenjal Marko Kovjenić.

89. minuta. V ekipi Domžal je Mitjo Zatkoviča zamenjal Marko Drevenšek.

90+1. minuta: Četrti sodnik Andrej Žnidaršič je pokazal še tri minute dodatka tekme.

90+2. minuta: Zaradi zavlačevanja je rumeni karton prejel Amer Krcić.

90+3. minuta: Zaradi zavlačevanja je rumeni karton prejel Marko Kovjenić.

90+4. minuta: Po dobrih treh minutah dodatka je glavni sodnik Nejc Kajtazović označil konec tekme. Trener Stevan Mojsilović je dosegel prvo zmago na klopi NK Domžale. Čestitke!


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani bmcound  chio logo jpg RGB